Barion Pixel Kourtney Kardashian ismét anya lett – nagyon stresszes volt a terhessége – Coloré

Kourtney Kardashian ismét anya lett – nagyon stresszes volt a terhessége

2023. 11. 06.

Kourtney Kardashian elképesztően boldog, miután megszületett a kisfia. Az előző héten derült ki, hogy titokban megszületett a reality-sztár és Travis Barker első közös gyermeke.

Megszületett Kourtney Kardashian gyermeke

Most egy forrás szerint, aki People magazinnak nyilatkozott, hogy Kourtney Kardashian nagyon élvezi, hogy újra egy újszülött anyukája lehet. (Exével, Scott Disickkel vannak közös fiai, a 8 éves Reign Aston és a 13 éves Mason Dash, valamint egy lánya, a 11 éves Penelope Scotland, míg a párjának, a 47 éves Travis Barkernek már a 20 éves a fia, Landon, illetve a 17 éves a lánya, Alabama és a nevelt lánya, 24 éves Atiana De La Hoya)

Kourtney teljesen odavolt a fia érkezése miatt. A terhessége a vége felé eléggé stresszes lett

– állítja a forrás.

Boldog, hogy most már a kisfiát ölelgetheti. Annyira áldottnak érzi magát.

Kourtney Kardashian
Kép forrása: Gregg DeGuire / Stringer / Getty Images

Életmentő műtétre volt szükség

Kourtney Kardashian még a terhessége alatt elárulta, hogy „sürgős magzati műtétre” volt szüksége, hogy megmentse születendő kisfia életét. Szeptemberben mesélte el, hogy kórházba került, az Instagramon kifejtette , hogy „nem volt felkészülve” a három „nagyon könnyű” terhességet követő egészségügyi vészhelyzetre.

Örökké hálás leszek hihetetlen orvosaimnak, hogy megmentették a babánk életét

– írta Kardashian egy érzelmes fekete-fehér fotóhoz, amelyen férje, Travis Barker a kezét fogja.

Örökké hálás vagyok a férjemnek, aki a turnéról mellém sietett, hogy velem legyen a kórházban, és utána vigyázzon rám, a sziklám. És köszönöm édesanyámnak, hogy végigfogta a kezem.

Kourtney Kardashian elmondta, hogy megnyomorította a „félelem”, amikor bevitték a műtőbe, ahol végül megmentették a baba életét.

Nem hiszem, hogy bárki, aki nem élt át hasonló helyzetet, képes megérteni ezt a félelemérzetet. Teljesen új szemszögből nézem és tiszteletem azokat az anyukákat, akiknek meg kellett küzdeniük a babájukért terhességük alatt.

Forrás: People, Page Six

Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Contributor / Getty Images