Barion Pixel A 43 éves Kourtney Kardashian Baker ezzel terjeszkedik tovább a wellness világába – Coloré

A 43 éves Kourtney Kardashian Baker ezzel terjeszkedik tovább a wellness világába

2022. 09. 18.

A The Kardashians sztárja és Poosh alapítója, Kourtney Kardashian bemutatta a Lemme-t, az új táplálékkiegészítők családját.

Kourtney Kardashian még ebben a hónapban piacra dobja a Lemme-t, a teljesen természetes táplálékkiegészítő termékcsaládját, olyan darabokkal, mint a Lemme Chill (összetevők ashwagandha, citromfű, golgotavirág és goji bogyó), a Lemme Focus (Cognizin citicoline, organikus oroszlánsörény gomba, MCT olaj, B12-vitamin) és a Lemme Matcha (szerves matcha, B12, koenzim Q10).

Kourt új szépségvitaminjai gumicukor formátumúak, így mindenki számára könnyen fogyaszthatók és finomak is. Öt évet dolgozott együtt a reality sztár táplálkozási professzorokkal, természetgyógyászokkal és orvosokkal, hogy együtt elkészítsék a Lemme számára a készítményeket.

Kourtney Kardashian
Forrás: Northfoto

A 43 éves édesanya előtte akár napi 30 táplálékkiegészítőt is bevett: D-vitamint (amely segít szabályozni a szervezet kalcium- és foszfátszintjét), cinket (az immunitásért), metilfolátot (energiát biztosító) és még sok mást. Akkor használta őket, ha fáradtnak, dühösnek vagy szorongónak érezte magát. De egy idő után úgy vélte, jó lenne egyszerűsíteni a dolgokat, mások számára is, és a szerinte legfontosabb kiegészítőket beletenni egy új termékcsaládba.

Amikor saját márkáját fejlesztette, prioritásként kezelte a nem GMO, vegán, gluténmentes, zselatinmentes összetevők használatát, amelyek nem tartalmaznak kukoricaszirupot, mesterséges színezékeket, ízesítőket vagy édesítőszereket.

A Lemme csomagolása kizárólag újrahasznosított műanyagból készül, és szén-dioxid-semleges szállítással forgalmazzák, vagyis Kourtney Kardashian valóban odafigyel a környezettudatosságra. Ez egyébként abban is megmutatkozik, hogy nemrég rengeteg ember meglepetésére férjével és gyerekeikkel a turistaosztályon utaztak, ahelyett, hogy magánrepülőre szálltak volna.

Kourtney egyébként az egyetlen diplomás Kardashian, aki a mai napig igyekszik fejleszteni magát. Többek között a szépségápolás, a testedzés, illetve a dietetika területein szerzett tudást, amelyet cégében és a gyereknevelésben is igyekszik kamatoztatni.

Forrás: elle.com
Borítókép forrása: Northfoto