Ezek Jessica Alba szépségápolási és diétás tanácsai 2022 őszére

2022. 10. 07.

A mindig bájos és gyönyörű Jessica Alba három gyermek mellett, sikeres üzletasszonyként is őrzi üde, csillogó megjelenését.

Jessica Alba saját bevallása szerint a bőrápolási rutinjának és életmódjának köszönheti varázslatos alakját és makulátlan szépségét. A sztár a következő tippeket adja azoknak, akik nyitottak az őszi megújulásra és a hírességek hasznos tanácsaira.

Gél és maszk

Jessica azzal kezdi bőrápolási rutinját, hogy először felvesz egy aranyos és bolyhos hajpántot, mégpedig azért, hogy hajszálait távol tartsa az arcától. Gél állagú tisztítószert használ a bőre megtisztítására, majd a Prime & Perfect maszkját teszi fel. Úgy érzi, feszesebbé és fényesebbé teszi a bőrét ez a termék. Alba szerint láthatóan csökken a pórusainak mérete, tágultsága, és a bónusz az, hogy isteni illata is van ennek a maszknak.

Jessica Alba
Forrás: Northfoto

Szemkörnyék ápolás

A maszkon kívül a Magic Balm-ot használja, amit a szeme alá és a szemhéjra is felkeni. Hagyja, hogy minden hasson, beszívódjon legalább 10 percig, majd egy szivaccsal lágyan lemossa a maszkot. A szivacs egyben jó hámlasztó eszköz is. Jessica meleg víz vagy meleg kendő használatát javasolja, ha nem szeretnénk szivacsot használni.

C-vitamin szérum

A következő lépés egy C-vitamin szérum, majd egy hidrogél felvitele. Imádja ezt a hidrogélt, mivel 70%-a víz, és azonnal felszívódik. Ez a gazdag hidratálás azonnali ragyogást kölcsönöz a bőrének. Ezután begöndöríti a szempilláit egy kis volumen növelő spirállal és már kész is!

Amennyiben erős sminket visel, a bőrápolási rutin kiegészül pár dologgal. Ide tartozik a Gel to Milk Cleanser sminklemosó.

Tiszta étkezés

Jessica Alba törődik azzal, hogy mi kerül a szervezetébe. Tudatosan étkezik és a tiszta étkezést tartja szem előtt, vagyis a vegyszermentességet és azt, hogy minél kevésbé legyen valami feldolgozva. Gyakran találkozni a sztárral a termelői piacokon vagy olyan élelmiszerboltokban, ahol egészséges biogyümölcsöt és -zöldséget vásárol. A Fab Four diétát követi, amely lehetővé teszi számára, hogy bármit ehessen, amit csak akar, feltéve, hogy az tartalmazza a négy kiemelt elemet. Ez a csodálatos négy elem a fehérje, a rost, a zsír és a zöldségek. A Jessica által követett étrendet Kelly LeVeque tervezte, aki könyvet is írt a témában.

Forrás: vogue.com

Borítókép forrása: Northfoto