Barion Pixel Ez a titka: Jennifer Lopez így tartja karban tökéletes bőrét – Coloré

Ez a titka: Jennifer Lopez így tartja karban tökéletes bőrét

2022. 05. 16.

Jennifer Lopez sokszor hangoztatja, hogy saját szépségmárkájának és a pozitív gondolkodásnak köszönheti ragyogó bőrét, most viszont végre arról is lerántotta a leplet, milyen arckezeléseket szokott alkalmazni, hogy egy kis plusz segítséget kapjon kortalan szépsége.

Jennifer Lopez köztudottan a természetes összetevőkben, illetve az egészséges életmódban hisz, ha a külsejének fiatalon tartásáról van szó.

Jennifer Lopez
Forrás: Northfoto

A hidratálás, a fényvédelem, a rengeteg folyadék, valamint a rendszeres sportolás kombinációjával évek óta egy percet sem öregszik, amelyre minden alkalommal újra és újra rákérdeznek az újságírók.

Egyértelműen olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy titokban több szépészeti beavatkozáson is átesett, ám ezt tagadja és a csodás nevető ráncait látva valóban illik elhinnünk neki, hogy hibátlan bőre igazi csoda.

Ettől függetlenül a kozmetikust és a masszőrt hetente látogatja, amely nemcsak az arcbőrének, hanem a lelkének is rendkívül jót tesz.

Jennifer Lopez
Forrás: Instagram/Jlo

Vasárnap az egyik kedvenc luxusfürdőjéből mutatott videót, amelyben azt is elárulta, mely arckezelés nagy rajongója, ami szintén sokat segít neki abban, hogy mindig ragyogó és gyönyörű maradjon.

Az 52 éves énekes-színésznő a hideg golyós arcmasszázsban hisz, amely az arcizmait mozgatja át, a hidegnek köszönhetően pedig nemcsak a pórusokat húzza össze, de a bőr feszességét is támogatja. Ezen kívül serkenti a vérkeringést és enyhíti a különböző bőrproblémákat is.

Tehát egészséges életmód ide, hidratálás oda, bizony Jennifer Lopez is szeret egy kicsit csalni a kozmetikusával. Nem is csodáljuk, hiszen a sztár szerint ezekben a percekben nemcsak kívül, hanem belül is sokat szokott fiatalodni.

Ez is érdekelhet:

Jennifer Garner

Mindenki egy emberként várta Jennifer Garner reakcióját volt férje, Ben Affleck és Jlo eljegyzésére, hiszen annak idején pont az énekesnővel való szakítása után jöttek össze. Ha tudni akarod, hogyan reagált a színésznő volt férje és Jlo eljegyzésére, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com