Barion Pixel Jennifer Lawrence az egyszerű szépségápolás híve – Coloré

Jennifer Lawrence az egyszerű szépségápolás híve

2023. 02. 09.

Jennifer Lawrence az őszinteségével mindenkit levesz a lábáról. Szerencsére azt is nyíltan megosztotta, hogy mi a gyönyörű bőre titka.

Jennifer Lawrence Hollywood egyik legbefolyásosabb színésznője, nemcsak nyíltságáról és őszinteségéről híres, hanem arról is, hogy mennyire gyönyörű az arcbőre. Meglehetősen realista is, szereti az egyszerűséget, nem próbál irreálisan bonyolult szépségápolási rutint követni.

Korábban így nyilatkozott a külsejéről:

Amikor felnőttem, a testvéreim mindig azt mondták, hogy csúnya vagyok. Vagyis ronda, hogy pontos legyek. Egyszer bementem a konyhába, és azt kérdeztem: >>Anya, szép vagyok?<<. Erre ő azt felelte: >>Nem számít<<. Nem volt hajlandó válaszolni! […] Szerencsés voltam, hogy életem nagy részét úgy élhettem le, hogy nem foglalkoztam túlságosan a külsőmmel.

Jennifer Lawrence
Kép forrása: Northfoto

Jennifer Lawrence és a bőrápolás

A Harper’s Bazaarnak adott interjúja során azt mondta:

Ha nincs eseményem, nem sminkelem magam.

Alapvetően, amikor csak teheti, távol tartja magát a sminkeléstől. Amikor otthon vagy, a legnagyobb ajándék a bőrödnek, ha pihenteted.

Minden este retinolt használ

Fontosnak tartom, hogy változtassunk az arcápoló termékeken, de minden este retinolt használok az éjszakai krémem alá. Azt írja, hogy ne használjuk minden este, de én azt mondom, hogy >>Bassza meg<<

– mondta Jennifer Lawrence.

Azért érdemes ebbe nem így beleugrani, jobb ha először csak hetente egyszer használod a retinolt, majd fokozatosan növeled a gyakoriságot, ahogy a bőröd megszokja.

Elárulta azt is, hogy nagyon száraz a bőre, ezért minden nap éjszakai krémet használ, amit vastag arcmaszk követ.

Radírozz esténként

Soha nem hagyja ki a hámlasztást, minden este bőrradírt használ.

Bármilyen szemcsés anyagot használhatsz, úgyhogy cserélgetem.

Jennifer Lawrence elkötelezett a fényvédők iránt

Jennifer Lawrence tudja, hogy a fényvédő a legjobb öregedésgátló a világon, és ezért soha sem felejti el. Ő a fényvédők elkötelezett használója. „Nappal fényvédőt használok. Nem számít, hogy mit, de mindig ügyelek arra, hogy legyen benne cink.”

Reggeli rutin

A színésznő az elmondása szerint kávéval indítja a napot, majd megmossa a fogát. Ezután felteszi a fényvédőt, majd korrektort. Aztán leviszi a kutyáját, Pipit a parkba. Amikor visszaérnek, lezuhanyozik, és indulhat is a napja.

Jennifer Lawrence
Kép forrása: Northfoto

Forrás: Koimoi, Women’s Health, Haarper’s Baazar

Borítókép forrása: Northfoto

/divat/szepseg/jennifer-lawrence-szepsegapolas/