Barion Pixel Gisele Bündchennek is kihívás az öregedés elleni harc – ezzel a 3 dologgal tartja fiatalon bőrét – Coloré

Gisele Bündchennek is kihívás az öregedés elleni harc – ezzel a 3 dologgal tartja fiatalon bőrét

2022. 04. 18.

Még az olyan szépséges modellek is sokat szenvednek az öregedés látható jelei ellen, mint Gisele Bündchen.

Gisele Bündchen minden túlzás nélkül a legszebb szupermodellek egyike, ám negyvenen túl már ő is nagyobb figyelmet fordít a bőrápolásra és a ráncok eltüntetésére.

Gisele Bündchen
Forrás: Northfoto

Egy nemrég készült interjúban pedig azt is elárulta, hogyan sikerül lépést tartania fiatal kolléganőivel és hogyan találta meg a fiatalság és a természetesség közötti harmóniát.

„A kor gyönyörű dolog, és az élet természetes velejárója, de kihívást is jelent a nők számára.” – mondta az egykori Victoria’s Secret-angyal, aki a következő tippeket adta azoknak, akik hasonlóan gyönyörű bőrre vágynak:

1. Hidratálás

A kétgyerekes Gisele Bündchen szerint elengedhetetlen egy tápláló összetevőkben gazdag hidratálókrém, amive naponta többször is kenjük be a bőrünket, hogy a felszíne puha, ép és megfelelően ápolt legyen.

2. Tisztítás

Gisele naponta kétszer, azaz reggel és este alaposan megtisztítja a bőrét. Egyik kedvence a micellás víz és a géles állagú tisztítók, amelyek teafaolajat tartalmaznak. A teafaolaj, ugyanis nemcsak tisztít, hanem antibakteriális hatású is.

3. „Az vagy, amit megeszel.”

A szupermodell legnagyobb tanácsa, hogy ahelyett, hogy méregdrága kencéket vennénk, inkább figyeljünk oda, mivel tápláljuk a testünket. Együnk sok zöldséget, gyümölcsöt és a cukros üdítők helyett tiszta vizet fogyasszunk.

Gisele Bündchen
Forrás: Northfoto

Gisele Bündchen természetesen havonta egy-két arckezelést is megenged magának, illetve rendszeresen használ bőrradírt. Véleménye szerint azonban, ha ezt a három tippet betartjuk pár héten belül nagy változásokat vehetünk észre a bőrünkön.