Barion Pixel 6 téli körömtrend 2022-ben: visszafogott, csillogó és egyéb egyedi ötletek várnak idén – Coloré

6 téli körömtrend 2022-ben: visszafogott, csillogó és egyéb egyedi ötletek várnak idén

2022. 11. 29.

Megérkeztek a legmenőbb téli körömtrendek. Hódítani fog idén is a csillogás és a vörös. Néhány újdonság is nagy népszerűségnek örvend. Hallottál már a képregényes körmökről vagy a mágneses technikáról?

Már tényleg beköszöntött a hideg idő, az ősz lassan télbe fordul át, 2022 pedig a végéhez közeledik. Jönnek az ünnepek, a Mikulás, a Karácsony, a Szilveszter és az Újév. Az ünnepi készülődésbe pedig beletartoznak a körmeink is. Összeszedtük, hogy mik lesznek idén a téli körömtrendek.

téli körömtrend
Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Visszafogott barna

Ha a nude színeket favorizálod, akkor nem kell aggódnod, idén is akad olyan téli körömtrend, ami neked való lesz. A visszafogottabb megjelenések között a barna fog hódítani. A földes, barnás színek nagyon jól tükrözik a hangulatot, ahogy az ősz télbe fordul át.

Ragyogó vörös

A vörös körmöket valószínűleg nem kell bemutatni, szinte folyamatosan népszerűek, így van ez most is. A piros és vörös színek jól fel tudják dobni a borús hangulatot ebben a hideg időben.

Ezüst, króm színek

A króm körmök mindenhol jelen lesznek ebben a szezonban. Legyen szó fagyos ezüst árnyalatokról, vagy krómos, tükröződő fényű lakkokról.

Téli körömtrendek nem léteznének csillogás nélkül

A következő stílus többféle néven is ismert: bársonyos köröm, macskaszem vagy mágneses-zselés, ez a megjelenés csillámos lakkot és mágnestechnikát rejt. Sara Tan, a japán zselés manikűrökre specializálódott művész szerint idén télen nagyon divatos lesz ez a stílus. Alapvetően az történik, hogy kiválasztod az alapszínt, majd a csillogós réteg, aztán pedig a manikűrös egy mágnest tart a géllakkhoz, ami lényegében felemeli a csillámot, és így egy bársonyosan csillogó felületet hoz létre a tetején.

Ez nem egy egyszerű módszer, otthon nem nagyon lehet vele próbálkozni. Sőt, ha ilyet szeretnél mindenképpen kérdezz rá előtte a manikűrösödnél, hogy használja-e ezt a technikát.

Képregényes körmök

Ez a téli körömtrend TikTok-on pop art vagy képregényes körmök néven lett ismert. Ehhez is érdemes egy semlegest alapszínt választanod, ami köré körvonalat húz a manikűrös valamilyen feltűnőbb színnel.

Üveges hatás

Az üvegköröm trend Koreából származik. Ez egy gél manikűr, amely fóliák segítségével a körmökön a törött üveg illúzióját kelti. Elég sok időt vesz igénybe az elkészítése, mivel a fóliákat egyenként kell felhelyezni, mint egy mozaikot, de az eredményért megéri.

Borítókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Forrás: Harper’s Bazaar, Who What Wear, Refinery29