Barion Pixel Sofia Richie ezzel a 30 dollár alatti termékkel védi a bőrét az UV-sugárzás ellen – Coloré

Sofia Richie ezzel a 30 dollár alatti termékkel védi a bőrét az UV-sugárzás ellen

2022. 07. 27.

Állandóan a kaliforniai napsütésben sütkérező Sofia Richie végre elárulta, milyen napfényvédelemre van szükség az egészséges bőrhöz.

Sofia Richie nem bízza a véletlenre bőre ápolását! Tombol a nyár és Európa szerte dőlnek meg a melegrekordok, sosem tapasztalt forróság és szárazság sújt számos országot. Nagyon komolyan kell tehát venni a bőr védelmét, nemcsak az arcét, hanem az egész testét. A bőrgyógyászok régóta figyelmeztetnek, hogy évről évre erősebb az UV sugárzás, és a legjobb, ha egész évben minimum 30 faktoros, széles spektrumú SPF termékeket alkalmazunk.

Sofia Richie
Forrás: Northfoto

A napvédő krémek, naptejek és olajok sokfélék, van amelyik kiszűri az UVA-t, van amelyik az UVB-t, de a legjobb, ami mindkettő ellen védelmet nyújt.

Sofia Richie Instagramján mutatta meg aktuális nyári rutinját, vagyis, hogy mivel védekezik a tengerparton az erős napfény ellen.

Lionel Richie lánya divatos szalmakalapot hord, valamint az EltaMD naptejet alkalmazza, ami átlátszó cink-oxiddal véd az UVA és UVB sugaraktól, antioxidánsokban gazdag, E-vitamint tartalmaz a szabad gyökök elleni küzdelemhez, és ricinusolajat a bőr hidratálásáért. A termék 50 faktoros, teljes testre alkalmazható fényvédelem, ráadásul nincs 30 dollár (12 000 HUF).

Sofia Richie
Forrás: Northfoto

A kellemes nyári kikapcsolódáshoz persze dukál egy jó könyv is, és egy napszemüveg. A modellként tevékenykedő Sofia Richie most épp egy motivációs könyvet olvasgat a fotó tanúbizonysága szerint. Mi azért még kiemelnénk a hidratálás fontosságát, tényleg nagyon meleg van, bárhova, bármilyen rövid időre is mozdulunk ki, legyen nálunk tiszta ivóvíz!

Ez is érdekelhet

4 sminktermék, amit sose használj mértéktelenül

A kevesebb, néha több elve talán a sminkre igaz a legjobban, hiszen a mértéktelen sminktermékek használatával pillanatok alatt lehetünk szépségből szörnyeteg. Éppen ezért célszerű néhány tanácsot észben tartani, ahogy azt is, mely termékekből tilos túl sokat használni. Ha szeretnél többet tudni a témában, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: justjared.com