Így készül a hírességek kedvelt kristályos szemsminkje

2022. 01. 21.

2022-ben nem véletlenül népszerű ez a csodálatos megjelenés, hiszen elképesztő varázst ad szemeinknek.

Az Eufória sorozattal indult hódító útjára a kristályos szemsmink, amely során a sorozat sminkmesterei ékszerekkel és strasszokkal egészítették ki a szereplők egyébként egyszerű sminkjét, hogy vidám, fiatalos és csillogó csavart vigyenek bele.

Spider Man: No Way Home
Forrás: Northfoto

A trend elsajátításának első lépése az összes eszköz összegyűjtése. Szükség lesz egy csipeszre, műszempilla ragasztóra, kövekre és csillogó strasszokra. A kristályos szemsmink elkészítéséhez az ékszert a választott eszközzel vigyük fel, méghozzá a szükséges mennyiségű ragasztóval, amit az ékszer hátoldalára kell tenni.

Óvatosan helyezzük fel a megálmodott területre, majd hagyjuk az ékszert megszáradni. Ahhoz, hogy a kristályok egész nap kitartsanak, ne spóroljunk a ragasztóval. Ügyeljünk rá, hogy az ékszer vagy strassz alapjának nagy részét befedjük vele.

A kezdők olyan ékszereket is kipróbálhatnak, amelyeken már eleve van ragasztó felület.

A sminkguruk szerint itt a méret is igen lényeges, ugyanis minél kisebb a kristály, annál nehezebb vele dolgozni. Ettől függetlenül megéri, mivel az apró csillogó részletekkel sokkal szebb összképet lehet nyerni és több a lehetőség a forma kialakítására is.

Hunter Shafer Est La Nouvelle Ambassadrice De La Marque De Cosmétiques Shiseido ***exclusive***
Forrás: Northfoto

Amikor pedig szeretnénk eltávolítani őket, használjunk krém vagy olaj alapú sminkeltávolítót!

Forrás: elle.com