Barion Pixel Jön a tavaszi őrület: banán szemsmink – Ez a 4 termék kell hozzá – Coloré

Jön a tavaszi őrület: banán szemsmink – Ez a 4 termék kell hozzá

2022. 02. 25.

Amennyire merész a banán szemsmink, annyira jól tud állni minden nőnek, aki viselni is tudja.

A banán ihlette élénksárga megjelenést Paz Sykes, a merész alkotásairól ismert sminkes készítette.

Banán Szemsmink
Forrás: Northfoto

A kreatív alkotó szerint a karantén idején fel akarta fedezni önmagát, még jobban kapcsolatba akart lépni a természettel, miközben olyan új élményt alkot meg, ami talán nem mindennapi, de mégis használható a mindennapokban.

Sykes mindössze négy terméket használt a banán szemsmink eléréséhez: krémes sárga pigmentet a szemhéján a tökéletes banánhoz hasonló megjelenés érdekében, egy kis szempillaspirált a határozottság érdekében, szemceruzát a műszeplőkre (amelyek a banán foltjaiként szolgáltak), és szemöldökzselét, hogy felcsiszolja az íveit.

A trend persze villámgyorsan elterjedt a közösségi médiában, az Instagramot elárasztották a #bananamakeup feliratok és posztok.

Az idei év egyébként minden eddiginél színesebb lesz a sminkek és persze a ruhák terén is. Elsősorban a pink, a narancs, a neonzöld és a sárga lesznek a trendkövető nüanszok.

A legnevesebb sminkesek szerint a banán smink a sötétebb és a világosabb bőrűeken is jól mutat, így bátran magunkévá tehetjük a tavasz egyik legnagyobb meglepetésének számító trendet.

Forrás: allure.com