Barion Pixel Az énekesnő elárulta, mivel lehet a legsötétebb karikákat is eltüntetni – Coloré

Az énekesnő elárulta, mivel lehet a legsötétebb karikákat is eltüntetni

2021. 06. 16.

A szem alatti sötét karikák bizony a sztárok életét is megkeserítik!

Sok más A-listás sztárhoz hasonlóan Bebe Rexha is szerepet vállalt a Vogue Beauty Secrets videósorozatában, ahol minden beautyimádónak elárulta a bőre és a sminkje szépségének titkait.

Bebe Rexha @ The 2016 Teen Choice Awards Held @ The Forum. July 31, 2016
Forrás: northfoto.com

A 31 éves énekesnő minden gátlását levetkőzve mutatta meg, milyen teljesen smink nélkül az arca, így arra is fény derült, hogy a tökéletes makeup mögött neki is vannak bőrhibái, sőt még sötét karikái is, amelyeket mindennap igyekszik eltüntetni.

A csinos sztár a teljes bőrápolási rutinjába is engedett egy kis betekintést, amelynek lépéseit sosem hagyja ki. Állítása szerint az első és legfontosabb, hogy mindennap alaposan tisztítsuk meg a bőrünket a festéktől és a szennyeződésektől. Lehetőleg egy finom arclemosótejet alkalmazzunk, amit kövessen egy micellás víz vagy olajos tonik, hogy ne száradjon ki teljesen a bőrünk felső rétege. Végül, de nem utolsó sorban hidratáljuk az arcbőrünket egy gazdagabb krémmel. A ráncok kialakulása ellen hetente kétszer alkalmaz C-vitaminos szérumot, valamint AHA-savas hámlasztást.

A videóban természetesen szó esett a sminkjének elkészítéséről is, amelynek kapcsán elárulta, hogy világ életében zavarták a sötét karikái, amelynek eltüntetésére rengeteg terméket és kezelést próbált ki, de annyira vékony a bőre, hogy csak ideig óráig volt mindegyiknek hatása. Szerencsére azonban megtalálta a megoldást, méghozzá egy korrektor segítségével, amelyet mindenhova magával visz.

Bebe a Tarte Shape Tape nevű termék nagy kedvelője, amely nemcsak tartós, hanem tökéletes fedésű is. A terméket egyébként az Ulta Beauty oldalán lehet megvásárolni 27 dollárért, amely átszámítva 7400 forint.

Forrás: vogue.co.eu