Barion Pixel Rita Ora 2022 legkülönlegesebb színében mutatta meg magát – Coloré

Rita Ora 2022 legkülönlegesebb színében mutatta meg magát

2022. 04. 18.

Rita Ora stílusára mindent lehet mondani csak azt nem, hogy unalmas és egyhangú lenne.

Rita Ora mindig is szerette követni a trendeket, napjainkban pedig ő is beállt azon hírességek táborában, akik maguk is nagy divatdiktátorok.

Rita Ora
Forrás: Northfoto

A szépséges énekesnő imádja a színeket és a mintákat, így nem is volt kérdés, hogy a trendi neonzöld és narancssárga nüanszoknak ő is esélyt adjon.

A minap viszont egy különleges, több divatszakember és stylist idei kedvenc árnyalatában mutatta meg magát. Rita Ora egy csodaszép halványlila Sportmax márkájú ruhában lépett a The Voice Australia versenyének vörös szőnyegére, amelynek adásaiban zsűriként vesz részt.

Sokak szerint arra a Balenciaga szettre emlékeztetett a ruhája, amelyet Kim Kardashian viselt nemrég. Az egyedi színű ruhadarabot egyébként bárki megveheti, méghozzá 450 fontért, amely átszámítva több, mint 200 ezer forint. Tehát jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha minden vágyunk a sztárra hasonlítani.

A lila árnyalat az év egyik legnagyobb meglepetése, hiszen nem mindenkinek áll jól, és az sem mindegy mivel és hogyan viseljük. Rita viszont most sem hibázott, amit valószínű jó sokan követni fognak 2022-ben.

Rita Ora
Forrás: Northfoto

Az albán származású 31 éves énekesnő és színésznő az elmúlt években inkább tévés szerepléseivel és a világhírű rendező, Taika Waititivel való kapcsolata kapcsán maradt a figyelem középpontjában. Stílusérzéke azonban még mindig kifogástalan.

Forrás: dailymail.com