Barion Pixel A saját ikonikus stílusod (x) – Coloré

A saját ikonikus stílusod (x)

2022. 09. 05.

Ebben a szezonban a Pandora bemutatja az ikonikus Pandora Signature kollekció új darabjait.

Kifinomult kialakításával a Pandora Signature kollekciót a vonalas szépség határozza meg. A feltűnő, építészeti formák az erőt, a modern nőiességet és az egyszerűségben rejlő nagyszerűséget idézik. Az új darabok a geometrikus I-D karperec továbbgondolt verziói, ami a kollekció legikonikusabb darabjává vált. A Pandora logó és az egyedi részletek együttesének köszönhetően a Pandora új ékszerei igazán beszédesek, amikor a személyes stílus kifejezéséról van szó.

Pandora

„A Pandora Signature I-D karperec most már zárt karperecként jelenik meg, melyet finomabb kontúr jellemez és kocka alakú cirkónia pavé tesz teljessé” – mondták a Pandora kreatívigazgatói, A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo. – „A Pandora Signature I-D karperec stílusát gyűrű formába is átültettük, ezzel alkotva egy új alapdarabot az ékszerkollekciódhoz, ami bármilyen stílushoz jól passzol.”

A 14 karátos rózsaarannyal futtatott fémötvözetben és sterling ezüstben elérhető új Pandora Signature darabok a megjelenésed új dimenzióját nyitják meg számodra. Válassz egyetlen meghatározó ékszert vagy rétegezd a Pandora Signature ikonikus darabjait különböző színekben, hogy megalkosd saját egyedi és kifinomult megjelenésedet.

Pandora

#PandoraSignature

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.