Barion Pixel Olivia Wilde meztelen ruhájáról beszél mindenki – a vörös szőnyegen mutatta meg csodás melleit – Coloré

Olivia Wilde meztelen ruhájáról beszél mindenki – a vörös szőnyegen mutatta meg csodás melleit

2024. 02. 28.

Olivia Wilde a Saint Laurent 2024-2025 őszi/téli bemutatóján vett részt a párizsi divathéten, ahol óriási feltűnést keltett szettje miatt.

A 39 éves Olivia Wilde nem sokat bízott a fantáziára, amikor pántos áttetsző bodyt választott az eseményre. A színésznőnek ugyanis nem csak az alakja, de hibátlan, természetes mellei is jól kivehetőek voltak.

Bár manapság több sztár választ sokat mutató darabokat a vörös szőnyegre, Olivia ízlésesen, sikkesen és megdöbbentően szexisen tette mindezt. A teljesen meztelen megjelenést egy cargo stílusú ceruzaszoknyával, fekete harisnyával és egy barna övvel egészítette ki.

Olivia Wilde
Forrás: Pascal Le Segretain/Getty Images

A tavaly rendezőként is nagy sikereket elért Olivia Wilde az esemény legszebbjének számított, hiszen azon kevés sztárok egyike, aki természetes külsővel rendelkezik és nem a plasztikának köszönheti adottságait. Harry Styles-szal való szakítását követően kezdett rendszeresen edzeni, illetve sok időt tölt meditációval és a mentális egészsége ápolásával.

Olivia Wilde
Forrás: Marc Piasecki/Getty Images

Ez pedig meg is látszódik a megjelenésén, hiszen soha ilyen üde és szép nem volt a sztár, mint most 39 évesen, szingliként. Közeli barátai szerint a gyermekei és a munkája töltik ki a mindennapjait, és bár jelenleg egyedülálló, ezt az időszakot inkább a hasznára szeretné fordítani.

Olivia Wilde egyébként jelenleg is több filmen dolgozik, mint rendező, többek között egy regény filmadaptációján és egy karácsonyi alkotáson is, amit már most tűkön ülve várnak a Ne aggódj Drágám! rajongói.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Marc Piasecki/Getty Images