Barion Pixel Mitől olyan elegáns egy brit úriember? – A Netflix új sorozata, az Úriemberek a divatrajongók szívét is meghódította – Coloré

Mitől olyan elegáns egy brit úriember? – A Netflix új sorozata, az Úriemberek a divatrajongók szívét is meghódította

2024. 04. 22.

Guy Ritchie új sorozata, az Úriemberek az utóbbi idők egyik legjobb gengsztersorozata, melyben a szereplők megjelenése is figyelemfelkeltő. A kannabisz-iparban ténykedő gengszterekről szóló szériában a csavaros sztori mellett a rosszfiúk megjelenésére is kellő figyelmet fordítottak. Mitől úriember egy igazi angol? Divatmajmolás helyett jobb, ha mi diktáljuk a trendeket, vagy bízzuk magunkat az elődök ízlésére?

Aaaabyncghpyzghngqoweenpzkatdewgfmuyfxkwoedjzjrbvqgg 6mtpvetyifim6e Vfjrdfvtlvmi0qjwgtttex5tuf3ag4 8sw6l

Miről szól az Úriemberek?

A széria egy kicsit több mint egy hónapja látható a streaming platformon, és a nézettségi adatok alapján meghódította a sorozatrajongók szívét. A történet főhőse Eddie Horniman (Theo James), aki épp Törökországban teljesít katonai szolgálatot, amikor hazahívják az Egyesült Királyságba, ugyanis arisztokrata apja haldoklik. Nem sokkal később kiderül, hogy Eddie örökli a hatalmas birtokot és Halstead hercegi rangját is, továbbá megboldogult apja titkos üzletét, a birtok alatt található kannabisz bizniszt. Alvilági üzlettársa a „marihuána királynő”, Susie Glass (Kaya Scodelario) lesz.

55250825 D7493e00a48a300dfbbb8b5726ac8389 Wm

A filmben a történet mellett a szereplők öltözete is figyelemre méltó, hiszen hűen tükrözi a brit arisztokráciára jellemző kifinomult eleganciát.

Folytatodhat Az Uriemberek Sorozat Mar Targyalnak Guy Ritchievel 1

A brit arisztokrácia stílusa évszázadok óta inspirálja a divatvilágot, de mi is teszi olyan különlegessé és elegánssá a brit stílust? Lássuk, melyek azok a jellemzők, amelyek az angol arisztokrácia stílusát ikonikussá teszik.

Folytatás a következő oldalon!