Barion Pixel Az 54 éves Guy Ritchie óriási dologra vállalkozott – Sokan a karrierje csúcsának tartják döntését – Coloré

Az 54 éves Guy Ritchie óriási dologra vállalkozott – Sokan a karrierje csúcsának tartják döntését

2022. 11. 24.

Guy Ritchie várva-várt tévésorozata ugyanabban a világban játszódik, mint a 2019-es filmváltozat, de teljesen új szereplőgárdát vonultat fel.

Kedden végre-valahára megkezdődött a Guy Ritchie által készített Úriemberek Netflixes változatának forgatása, mégpedig Londonban a Skins sztárjával, Kaya Scodelario-val (30) és a Fehér Lótusz 2. évadának szépfiújával, Theo James-szel (37).

Az 54 éves hollywoodi rendező készíti el a sorozat első két részét, amelynek forgatási pillanatairól sikerült néhány lesifotót készíteni a paparazziknak. A Netflix hamarosan megjelenő Úriemberek című sorozata a 2019-es, azonos című akciódús drámán alapul.

Theo alakítja a főszereplőt, Eddie Halsteadet, aki a Beavatott trilógiában is bizonyította már tehetségét, partnere, Kaya pedig sokaknak A Karib-tenger kalózai utolsó részéből lehet ismerős. A képek alapján egy kifejezetten összeillő párost sikerült találni a rendezőnek, aminek elsősorban a rajongók örülnek a legjobban. Guy Ritchie egyébként a következőt nyilatkozta a produkcióról:

2020 The Gentlemen Movie Set
Forrás: Northfoto
Úriemberek
Forrás: Northfoto

Az Úriemberek világa egy kicsit én vagyok, és nagyon örülök, hogy a Netflix, a Miramax és a Moonage segítségével ismét lehetőségünk nyílik arra, hogy belakjuk. Alig várjuk, hogy visszahozhassuk a rajongókat ebbe a világba, új karaktereket és történeteiket bemutatva. Izgatott vagyok, hogy ezzel a rendkívül tehetséges szereplőgárdával tehetem ezt.

A kasszasikernek számító alkotásban McConaughey mellett olyan színészek kaptak még helyet, mint Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell, Jeremy Strong, Henry Golding és Hugh Grant. A film több mint 115 millió dollár bevételt hozott a 22 millió dolláros költségvetéssel szemben, ezért sem meglepő, hogy Guy Ritchie beadta a derekát a Netflixnek.

A filmváltozatban Mickey Pearson (akit Matthew McConaughey alakít) egy drogbáró volt, aki megpróbálta eladni jövedelmező marihuána üzletét a milliárdosok dinasztiájának. Ám a sorozat cselekményéről még semmit sem tudni…

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto