Barion Pixel Széles vagy keskeny? Melyik női farmer divatos ebben a szezonban? (x) – Coloré

Széles vagy keskeny? Melyik női farmer divatos ebben a szezonban? (x)

2022. 05. 30.

Vajon szezon függvénye a mindenkori kényelem, vagy az, hogy maradéktalanul jól érezd magad a bőrödben? Nem. Ez bizony nem trend vagy valamilyen más, külső tényező kérdése. Hát akkor? A fenti két dolog kizárólag tőled, az ízlésedtől és természetesen az alakodtól függ. Egy biztos: a farmerrel a stílusosságot eleve a magadénak tudhatod.

A farmer mindenre válasz?

A https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/farmerek kínálata kétségtelenül figyelemre méltó. Többek között azért, mert a modellek nem az unott trendiség túl jól ismert képviselői. Persze, farmerek, ami ugye önmagában jelentős horderővel bír. Viszont kinézet tekintetében nagyon eltérőek a jellemvonások, és egy cseppet sem sablonosak. Ez a lényeg!

Hogyha röviden össze akarnánk foglalni, mi az, amit az aktuális szezon divatja diktál, akkor dióhéjban egyetlen szó is elegendő kifejező erővel bírna, ez pedig a sokszínűség. Viszont ez a kifejezés olyan sokféleképpen értelmezhető. Sokszínű, mint számtalan árnyalatot felvonultató? Vagy sokszínű, mint a sokoldalú szinonimája? Esetleg érdekes, sőt, figyelemfelhívó? Nos, valójában mindegyik magában foglalja az igazságot. A sokszínűség sokkal több annál, mint ami színekben kifejezhető. Ugyanakkor kár lenne tagadni, hogy a konkrét árnyalati sokoldalúság igenis szemrevaló. Talán az a legteljesebb egyúttal legpontosabb megfogalmazás, ha azt mondjuk: ez az a szezon, ami az egyediség, a te saját egyediséged megélésére biztat! Ha ez az extra színekben nyilvánul meg, akkor legyen. Ha feszes modellekben, hogy visszalépjünk a kezdeti kérdéshez, akkor úgy. Ha laza modellekben, amik könnyedséggel ragyogják körbe viselőiket, akkor igen, ilyen módon. A lényeg tehát az egyediség és annak kiteljesítése, és ez az, aminek egyébként számtalan arca lehet. Pont annyi, ahány ember él kerek e világon. Úgyhogy az unottság esélytelen forgatókönyv ezen a területen!

női farmer
Forrás: elements.envato.com

Mi újság a lábbelikkel?

Köszönik szépen, jól vannak. A slágertermékek egyik vitathatatlan képviselője a https://modivo.hu/c/nok/cipok/sneakerek oldalon szerepel. Hogy mitől annyira közkedvelt? Nos, elegendő csak ránézni. Különleges, stílusos, láthatóan hordásra találták ki. Ez utóbbi nagyon közel áll a megszületésének történetéhez, ugyanis ez az a modelltípus, amit elsősorban nem a hétköznapokra terveztek. A gyártók a sportolóknak akartak kedveskedni egy olyan cipő megalkotásával, ami jól bírja a strapát és a lehető legnagyobb mértékben képes alkalmazkodni a különböző környezeti hatásokhoz, felületi keménységhez. Ugyanakkor megjelenés terén sem akad szégyenkeznivalója. Na, innen indult a sikertörténete, ami aztán hamar meghódította a világot, és bizony nemcsak a sportolók univerzumát, sőt! Ahogy a sneakerek bekerültek a mindennapi vérkeringésbe, úgy fegyvereztek le milliókat vonzó kisugárzásukkal és mindent elsöprő komfortosságukkal. Tehát, bár úgy indult a sztori, hogy ezek a lábbelik majd jól fognak mutatni a pályán, a teljesítményükről nem is szólva, mára már az élet dzsungelének bármely részén bármikor képesek helytállni.

Borítókép forrása: elements.evato.com