Barion Pixel A 42 éves Meghan Markle meglepetésszerűen megjelent Kevin Costner adománygyűjtő rendezvényén, ráadásul így – Coloré

A 42 éves Meghan Markle meglepetésszerűen megjelent Kevin Costner adománygyűjtő rendezvényén, ráadásul így

2023. 09. 27.

Meghan Markle egy héten belül kétszer is ugyanazt a ruhamárkát választotta a gardróbjából.

Meghan Markle nagyon szeretheti a Carolina Herrera márkát, mert egy héten belül már másodszorra viselte a divatház kreációit.

Ő és Harry herceg ráadásul meglepetésszerűen tűnt fel Kevin Costner óceánparti adománygyűjtésén, amit a One805 jótékonysági szervezet számára szerveztek. A 42 éves szépség oversize stílusú fekete-fehér halszálkás köpenyt viselt a tervezőtől, a megjelenését pedig fekete nadrággal és magassarkúval egészítette ki.

A múlt héten a németországi Invictus Games utolsó előtti napján a márka farmer ingruháját viselte, korábban pedig számos rendezvényen, sőt, Harry 39. szülinapján is Herrera ruhát viselt Meghan Markle, szóval egészen biztos, hogy elégedett a divattervező munkáival.

Meghan Markle
Forrás: Jordan Pettitt/Getty Images

A különleges rendezvényen a Maroon 5 is fellépett, a gyűjtés pedig Costner 1,4 hektáros tengerparti birtokán, a kaliforniai Santa Barbarában volt megtartva. A One805 szervezet anyagi és mentális egészségügyi támogatást nyújt az elsősegélynyújtóknak, vagyis azokon segít, akik mások életét mentik meg és sok szörnyűséget élnek át emiatt.

Meghan Markle
Forrás: Jordan Pettitt/Getty Images

A 68 éves Kevin Costner a One805 nagykövete, az eseményen ott volt Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres és Portia de Rossi, a Maroon 5 énekese, Adam Levine pedig elénekelte a zenekar ikonikus számát, a This Love-ot is a színpadon.

Meghan Markle
Forrás: Kadir Ilboga/Getty Images

Azok után, hogy nemrég sor került Costner és felesége, Christine Baumgartner válóperének indítására, ez az ünnepség talán egy kicsit fel tudta tölteni lelkileg a Több mint testőr legendás sztárját.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto
/divat/oltozkodes/meghan-markle-megjelenes/