Barion Pixel Megan Fox újra értelmezte az ünnepi viseletet: egyszerre volt észveszejtő és extrém – Coloré

Megan Fox újra értelmezte az ünnepi viseletet: egyszerre volt észveszejtő és extrém

2023. 12. 27.

Bár viszontagságos év volt ez Megan Fox és a rapper számára, úgy tűnik, a karácsonyra már harmóniában készültek fel.

Megan Fox és MGK kapcsolata nagyon szenvedélyes és szeretetteli, amit az is bizonyított, hogy mikor zátonyra futottak, nem eldobták egymást, hanem terapeutához fordultak és párterápiával rendbe hozták a dolgokat. Beletelt egy évbe, de a 2023-at ők már boldogan zárhatják, nem úgy mint az a tucatnyi celeb, aki idén szakított vagy vált el.

Megan nemrég megjelent könyve is segítette abban, hogy feldolgozza lelki nehézségeit. A Pretty Boys Are Poisonous című verses kötetében sok múltbéli eseményről beszámol poetikus formában, és ezeket újabban interjúk során is tisztázza. Így derült ki nemrég, hogy ő és Colson Baker (MGK) babát vártak, de a tíz hetes lánymagzat végül sajnos elment. A Transformers-filmek sztárja elmesélte ezzel kapcsolatban azt is, hogy sok évvel korábban pedig méhen kívüli terhességet élt meg.

megan fox
Forrás: Mike Coppola/Getty Images

Van mit maga mögött hagyniuk és feldolgozniuk, így rájuk fér a kikapcsolódás. Így is tettek a karácsony előtti hétvégén, amikor is a Malibun található Nobu-ban vacsoráztak, a hírességek kedvenc éttermében.

Megan Fox extravagáns hosszú fehér ruhát viselt, mely teljesen fel volt sliccelve és a hasítékoknál pedig összefűzve. A ruha természetesen mélyen dekoltált és a vállát szabadon hagyó darab. Ehhez magassarkú, platformos cipőt vett fel, melynek különlegessége az átlátszó talpa volt.

Machine Gun Kelly a maga megszokott punk rock stílusában öltözött kedveséhez, talpig feketében, ami remek összhangot egyben kontrasztot adott Megan ruhájával. Colson fekete pulóvert, nagyon bő, bőr hatású fekete nadrágot viselt, lábbeliként pedig egy magasszárú, platformos extrém darabot húzott, melyen fehér fogminta festések voltak. A friss fotókon látható, ahogy elhagyják a Nobut és beszállnak igazán fényűző, fekete Cadillac Escalade autójukba.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Lester Cohen/Getty Images