Barion Pixel Megan Fox az idei ősz legmenőbb szettjében lépett utcára – Coloré

Megan Fox az idei ősz legmenőbb szettjében lépett utcára

2023. 11. 18.

Megan Fox minden alkalommal más stílusban villant, miközben bemutatja meghökkentő témákat boncolgató irodalmi alkotását.

Megan Fox nemrég elérkezettnek látta az idejét, hogy művészi kiteljesedését ne csak filmek formájában mutassa meg, hanem az írás által is. Pretty Boys Are Poisonous címmel jelentette meg verses gyűjteményét, amely nemcsak a férfiakról szól, hanem feltárja a 37 éves sztár egy eddig nem ismert oldalát. A titkait és fájdalmait, a megélt traumákat, mint amilyen egy terhesség megélése vagy egy vetélés.

Megan Fox
Forrás: Mike Coppola/Getty Images

A különleges verses kötetben nem nevezi meg az érintett férfiakat, mert a hangsúly az érzelmeken van és azon, hogyan lehet túlélni.

“Már nagyon kikívánkoztak belőlem ezek a dolgok, amelyek mélyre temetve csak megmérgeznek, megbetegítenek. Utat kellett engednem a feldolgozásuknak. Némelyik párkapcsolati téma, de van amely metaforája annak, miként használtak ki Hollywoodban. Neveket nem írtam, ez nem egy memoár, de kijelenthetem, hogy életemben volt már részem fizikai bántalmazásban párkapcsolatban – egy esetben és számtalanszor voltam kitéve lelki bántásnak.”

– mondta a Megan Fox egy reggeli tévéműsorban.

A 70 írásmű tehát olyan témákat feszeget, mint a fizikai, mentális és lelki abúzus. De arról is ír, hogy elvetélt Machine Gun Kelly babájával. A férfi – aki jelenleg is a párja – volt a legnagyobb támasza abban, hogy megjelenjen ez a mű.

A Good Morning America számára adott interjúban azt is elárulta Fox, hogy a megidézett férfiak közül jó néhány ismert ember, és van köztük, aki horror módon bánt vele.

Miközben népszerűsíti verses kötetét, minden alkalommal különleges szettekbe bújik, ezzel is érzékeltetve, mennyi rétege lehet egy nőnek, és nem feltétlen kell beskatulyázni valakit.

Megan Fox
Forrás: Ignat/Bauer-Griffin/GC Images

Legutóbb egy oversize fazonú szürke-mikrokockás kabátot viselt egy hozzá illő halszálkás nadrággal, fekete-fehér edzőcipővel és a kabát alatt fekete haspólóval.

Forrás: Instyle
Borítókép forrása: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images