Barion Pixel A 36 éves Megan Fox duplázott a Grammy-n: leesett a fotósok álla, miután átöltözött – Coloré

A 36 éves Megan Fox duplázott a Grammy-n: leesett a fotósok álla, miután átöltözött

2023. 02. 08.

Megan Fox mindenütt ott van, mióta Machine Gun Kelly menyasszonya lett. És el is követ mindent, hogy beszéljenek róla.

Megan Fox színésznőnek talán nem a legkiemelkedőbb, de nem is törekszik Oscar-díjra. Megjelenésével azonban időről-időre magára vonja a figyelmet, legyen szó a frizurájáról vagy a szexi outfitjeiről. A MET-gálán is mindig nyomot hagy, de a 2023-as Grammy-díjátadón is komoly divatnyilatkozatott tett.

Fox és a vőlegénye, MGK, a díjátadó után az Universal after party-jára volt hivatalos, amire természetesen át is öltöztek. Megan olyan bravúrosan oldotta meg a váltást, hogy nem tért el a fő témától és dresscode-tól, ugyanakkor lélegzetelállító darabbal ismételte meg a sikert.

Megan Fox
Forrás: Northfoto

A 36 éves színésznő káprázatosan nézett ki egy fehér, szatén mellszobor-stílusú ruhában a 32 éves zenész párjával, amikor a Milk Studio-ba érkeztek. A háromgyermekes anyuka a korábbi fűzős fehér ruháját szinte visszatükrözte ebben az egyszerű, de gyémántként ragyogó leegyszerűsített változatban, amely mini volt, és amelyhez egy pár hozzáillő szatén kesztyűt is viselt.

A szettet fehér magassarkúval párosította, holló fekete tincsei pedig hollywoodi fürtökben omlottak a vállára. A szexi színésznő stylistja, Maeve Reilly a gálára egy arany és ezüst hímzéssel kidíszített Zuhair Murad ruhát adott Meganra, majd a bulira az említett Dolce&Gabbana minibe öltöztette. Mindkét ruha csak úgy árasztotta magából a hetvenes évek hollywoodi csillogását.

Megan Fox sminkje az ünnepséghez készült, egyszerre volt decens, erőteljes de mégis visszafogott. Egy réteg szempillaspirálból és fekete szemceruzából, valamint egy csillogó árnyékból állt, hogy szemei ​​kellőképp ki legyenek hangsúlyozva. Arcát szolid, rózsás pírrel látták el, ajkán pedig rózsaszín szatén árnyalatú rúzst viselt.

Megan Fox
Forrás: Northfoto
Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto