Barion Pixel Keresd a napot a Pandorával! (x) – Coloré

Keresd a napot a Pandorával! (x)

2023. 05. 31.

Ha a napra vágyók és álmodozók közé tartozol, akkor köszöntsd a nyári szezont a Pandora Moments kollekcióval!

A Pandora a nyár szikrázó új energiáját az aranyló évszak szimbólumainak megjelentetésével köszönti, egy olyan személyes mintákból álló kollekcióval, amit az évszak inspirált.

#SeekTheSun / Kép forrása: Pandora
#SeekTheSun / Kép forrása: Pandora

Új szimbólumok a szezonra

Az új kollekció tele van energiával és misztikummal, szimbólumokkal, amelyek megragadják a nyár lényegét, és amelyeket a csillagok és az állatvilág inspirált.

A szétválasztható, 14 karátos arannyal futtatott és sterling ezüst, kéttónusú nap és hold függő charm szimbólumai a derűt, a fényt és a reményt testesítik meg. Az ellentétek párosítása a kollekció új, halmozható gyűrűjeinél is megjelenik. A 14 karátos arannyal futtatott, felkelő nap motívumú Égi szikrázó nap gyűrű tökéletesen összeilleszthető a félhold alakú, sterling ezüst Égszínkék szikrázó hold gyűrűvel. Ezek az erőteljes szimbólumok gazdag jelentéssel bírnak akár együtt, akár külön hordva is.

Az erő, a természeti világ őrzőjének szimbólumát jeleníti meg az új, szemet gyönyörködtető Szikrázó méhecske függő charm. A méhecske teste cabochon csiszolású, sárga színű, mesterséges kristály, amit kézzel festett, fekete tűzománc csíkok tesznek tökéletessé. A részletgazdag, az átalakulást szimbolizáló pillangó függő charmot pedig kék árnyalatú, muranoi üvegszárnyak díszítik, amiket örvénylő sterling ezüst részletekkel rögzítettek. A charm az újjászületést és megújulást szimbolizálva a nyári évszak reményével vértezi fel viselőjét.

A kollekcióban megjelenik egy új, fonott bőrkarkötő is merész kék színben, friss textúrát és stílusos alapot kínálva a megjelenéshez.

Kidolgozott részletek

Az aprólékos kidolgozottság teremti meg az évszak vibráló mintáit, a kollekcióban megjelenik a különböző technikák és anyagok ötvözése, a laboratóriumban előállított opáltól a színét változtató tűzzománcig, minden részletben fellelhető a szakértelem.

Az új darabok, a jövőt szem előtt tartó tervezéssel, a Pandora fenntarthatósági elkötelezettségével összhangban készültek el, hiszen minden követ mesterséges technikával, laboratóriumban állítottak elő. A Pandora ékszerek minden darabja szakemberek aprólékos munkájával készült, és átlagosan 25 pár kéz dolgozott minden darabon.

#SeekTheSun / Kép forrása: Pandora
#SeekTheSun / Kép forrása: Pandora

#MomentsWithPandora #SeekTheSun

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Boritókép forrása: Pandora