Barion Pixel Katalin hercegné ismét stílust teremtett: karácsonyt idéző szettjét imádja az egész világ – Coloré

Katalin hercegné ismét stílust teremtett: karácsonyt idéző szettjét imádja az egész világ

2023. 11. 25.

Katalin hercegné egy ideje megkezdte ruhatára és stílusa frissítését, ám a dél-koreai elnöki pár látogatására ezt a szeretett outfitet viselte ismét.

Katalin hercegné az elmúlt hónapokban láthatóan változtatott, kerülte a jellegzetes királyi viseleteit, amelyek jellemzően midi- vagy kabátruhák voltak. A 41 éves Katalin egyszínű blézereket választott a nyilvános eseményekre. November 22-én azonban különleges alkalom volt a Buckingham-palotában, így a hercegné elővette egyik hőn szeretett ruháját.

Csatlakozott férjéhez, Vilmoshoz és a királyi párhoz a londoni Horse Guards Parade területén tartott ünnepségen, ahol üdvözölték Yoon Suk Yeol elnököt és Kim Keon Hee dél-koreai first ladyt.

A walesi hercegné egy Catherine Walker köpenyes kabátban érkezett, amely élénk cukorka-alma vörös színben pompázott. Az ünnepi megjelenést a nyakkivágásánál nagy masnival díszített köpenykabát fedte, alatta a rövidebb, hozzáillő piros ruhával. Katalin hercegné az elbűvölő monokróm megjelenését egy Gianvito Rossi bíbor velúr cipővel, egy széles karimájú piros kalappal és egy téglalap alakú piros Miu Miu válltáskával egészítette ki. A brit arisztokrata már-már a karácsony szellemiségét is elhozta a közel 200 fős eseményre.

Katalin hercegné
Forrás: Karwai Tang/Getty Images

A hercegné megidézte azt a klasszikus szépséget, amit például Jackie Kennedy is képviselt a történelem folyamán. Becsempészte Diana néhai hercegné emlékét is, a zafír-gyémánt eljegyzési gyűrűjét és egy hozzáillő zafír-gyémánt fülbevalót viselt ékszerekként.

Katalin hercegné
Forrás: Chris Jackson/Getty Images

Később, a Buckingham-palotában tartott rendezvényen már más-más outfitben láthattuk őt is, és Vilmos herceget is.

Forrás: Harper’s Bazaar
Borítókép forrása: Chris Jackson/Getty Images