Barion Pixel Kinek áll jobban? Jennifer Lopez és Martha Stewart is ugyanazt a ruhát viselte, bár más megfontolásból – Coloré

Kinek áll jobban? Jennifer Lopez és Martha Stewart is ugyanazt a ruhát viselte, bár más megfontolásból

2024. 03. 23.

És a legjobb az egészben, hogy mindössze 25 dollárért mi is rendelhetünk egy hasonló kényelmes darabot akárcsak Jennifer Lopez vagy Martha Stewart.

Jennifer Lopez és Martha Stewart gardróbja nem éppen fedik egymást, de van egy tavaszi szett, amely az elmúlt hetekben mindkét stílusikonnál nagy elismerést kapott a rajongóknál, mindketten ezt viselték.

A lezser, kapucnis pamut kardigánból JLo feketét választott, míg a híres televíziós és üzletasszony Stewart egy szürke árnyalatú darabot. Mindketten meg is mutatták a közösségi oldalukon. Martha még februárban, Lopez pedig márciusban.

Jennifer Lopez
Forrás: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Jennifer Lopez a lezser öltözetet egy kellemes tavaszi sétához választotta, hozzáillő barna napszemüveggel és UGGS cipőkkel, a kapucnis melegítő pedig rövidített kivitelezésű, amiből kikandikált tökéletes hasa. Stewart cuki módon a takarítást választotta így a szettjéhez gumikesztyű dukált, az ő felsője laza és hosszú változat volt.

Bár mindkét A-listás híresség más-más stílusban mutatta be a jogging viseletet, nagyszerű inspirációt nyújtanak és bebizonyítják, hogy egy lezser szett és sokféleképpen hasznosítható, a kényelem pedig nem jelenti azt, hogy nem vagyunk stílusosak.

A hasonló szettekből már 25 dollárért is találunk az Amazon kínálatában, de márkától függetlenül elmehet ez 60 dollárig is, ki-ki ízlése szerint rendelhet.

Forrás: People
Borítókép forrása: Axelle/Bauer-Griffin/gettyimages