Barion Pixel Főszerepben a zöld: Heidi Klum szettjétől pedig mindenkinek megjön hozzá a kedve – Coloré

Főszerepben a zöld: Heidi Klum szettjétől pedig mindenkinek megjön hozzá a kedve

2022. 04. 21.

Sokak számára felfoghatatlan, hogy Heidi Klum már elmúlt 48 éves, mégis szebb, mint valaha.

Heidi Klum igazi hedonistaként éli az életét – fiatal, 32 éves férje, Tom Kaulitz oldalán pár éve a boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot is megtalálta. De ha ez nem lenne elég, a karrierje mellett a szépsége is időtálló.

Heidi Klum
Forrás: Northfoto

A gyönyörű modell imádja megmutatni az alakját, akárcsak zseniális stílusérzékét. Az elmúlt hónapokban már sokan rájöttek, hogy a 2022-es év színe elsősorban a zöld lesz. Abból is a neon, illetve a moha árnyalata, amelyek nagyszerű módon dobják fel a megjelenést.

A 48 éves német szupermodell ezért más celebritások példáján felbuzdulva legutóbbi vörös szőnyeges megjelenéséhez egy csoda szép élénk fűzöld nadrágkosztümöt választott. Heidi Klum természetesen, mint mindig, most is szeretett volna valami extravaganciát adni a szettjéhez, így az egészet flitterekből készítették el számára.

Heidi Klum
Forrás: Northfoto

Klum zöld ruháját egy hozzáillő futurisztikus stílusú napszemüveggel egészítette ki. Ám eltúlozni ő sem akarta a megjelenését, így a haját egyszerűen kiengedve hagyta, valamint a sminkje és a körmei is természetesen voltak kifestve. Ezzel is engedve, hogy mindenki a ruháját csodálja.

Heidi Klum
Forrás: Northfoto

Heidi Klum egyébként az America’s Got Talent 17. évadának zsűritagja lesz, amelynek már 2006 óta oszlopos tagja.

Forrás: dailymail.com