Barion Pixel Fogadd meg ezeket a tippeket a drágábbnak tűnő ruhatárért – Coloré

Fogadd meg ezeket a tippeket a drágábbnak tűnő ruhatárért

2020. 11. 24.

Nem kell egy vagyont költened ahhoz, hogy jól öltözöttnek tűnj, olvasd el a népszerű stylistok titkait!

Nem kell vagyont költened ahhoz, hogy jól öltözöttnek tűnj. A legnépszerűbb stylistok megosztják titkaikat, amelyek bármilyen ruhásszekrényt feldobnak anélkül, hogy teljesen átalakítanák.

Apró változtatások, nagy eredmények

Ha valaha is azt kívántad, hogy egyike lehess azoknak az embereknek, akik mindig trendin néznek ki és hihetetlenül össze vannak állítva, adunk néhány tippet számodra: megteheted a költségvetésedből. És hála a jó istennek ezért, mert az élet elég drága, ahogy van, anélkül, hogy minden szezonban át kellene alakítani a teljes ruhatárat! Az okos vásárlás a legfontosabb eleme annak, hogy úgy nézz ki, mintha egy vagyont költöttél volna anélkül, hogy csődbe vonod magát. Néhány okos stílustrükk ismeretében, a megfelelő darabok összekeverésével és néhány jól elkészített csavarral átalakíthatod és javíthatod megjelenésedet.

oltozkodes02

Válassz jobb anyagokat

A tökéletes üzleti-hétköznapi megjelenés, a bulizós szett, vagy a hétvégi viselet a jobb anyagok elegáns használatával jár – mondja Ashley Michelle Miller. „A szerves és az igazi szövetekről van szó” – magyarázza. „A kasmír a helyes választás, és bár ezeknek a szöveteknek egy kicsit több szeretetre és gondozásra van szükségük a kézimosás és a vegytisztítás során, nagy minőségbeli különbséget hoznak, és sokkal tovább tartanak, mint a szintetikus változatok.”

Viselj sötét farmert

Legyen szó divatos, elvágott szegélyekről vagy karcsú bokákról, a stylistok szerint a kifinomult sötét minden egyes alkalomra nagyszerű, előkelő viselet. A legfontosabb a megfelelő méret kiválasztása és a kiváló minőségű mosási technika, amivel az anyag nem halványul el.

Turbózd a szekrényt egy nagy blézerrel

„Itt az ideje, hogy leltárt készíts az életedről” – mondja Miller. „Hol töltöd az időd nagy részét? Itt kell befektetned ruhatáradnak költségkeretét olyan cikkekbe, amelyek a leghasznosabbak.” Finomra szabott alapdarabokat javaslunk, mint egy fekete blézer drágának tűnő díszítéssel. „A részletek számítanak, ezért a felső kategóriás gombokkal és szövetekkel ellátott hízelgő szabás lehetővé teszi, hogy megkülönböztessenek a basic dolgoktól.”

Keverd össze a textúrákat és a mintákat

„A textúrák és minták keverése igazi művészet, ennek elsajátítása az egyik kulcsa annak, hogy bármilyen költségkerettel drágának tűnj” – mondja Vajda Bernadett, nemzetközileg elismert modell és professzionális tanácsadó. „Párosítsd a természetes selymet más gazdag szövetekkel, ugyanabban a színvilágban, mint a farmer vagy a kasmír. Ha ugyanazt a színösszeállítást viseljük különböző textúrákban, minden megjelenés szintet lép. ”

A meleg holmik is fontosak

„Fektess be a klasszikus, kiváló minőségű felsőruházatba, időtlen fekete vagy tevebarna színben” – osztja véleményét Vajda. – Évtizedekig ki fog tartani. A klasszikus stílusok soha nem mennek ki a divatból, és minden évtizedben számíthatsz rájuk.”

Képek forrása: pexels.com