Barion Pixel Élénk színű táska télre? Igen, ez a legdivatosabb ötlet az idei szezonban! (X) – Coloré

Élénk színű táska télre? Igen, ez a legdivatosabb ötlet az idei szezonban! (X)

2023. 12. 11.

A női táska, pontosabban a megfelelő női táska, úgy tűnhet, olyan, mint a fehér holló. Ritkaság. Pedig akad a tarsolyunkban néhány variáció, amikkel a siker és a vonzó megjelenés együttesen garantált!

Íme, kezdésként a hamisíthatatlan kakukktojás!

Bezs Noi Taskak

Ha táskadivat, ha nőies fellépés, akkor egyszerűen a fehér női táska kihagyhatatlan. Igaz, hogy fentebb az élénk színeket említettük, mint olyan iránymutatók, amik a siker útjára vezetik a táskatulajdonosokat, ám ezen kijelentésünk alól akad egy mindenkori kivétel. A fehér. A fehér, ami ráadásul szín, az a szín, ami mindent magába foglal, és ami a fénnyel együtt táncot jár. A divat örök legendája, ezért nem hagyható ki a felsorolásból akkor, amikor a trendi alternatívákat említjük.

Feher Taskak

Ami a fehérrel kapcsolatban mindenképpen lényeges, hogy nem minden helyzetben a legpraktikusabb választás. Amikor télen szakad az eső, akkor jobb a sötétebb táskák valamelyike után nyúlni. Ugyanígy igaz ez akkor, amikor túlságosan nagy a koszolódás esélye. Viszont, ha a körülmények minden tekintetben ideálisak, akkor senki és semmi sem szabhat határt a viselésének.

Következhetnek a színek?

Igen, ahogy ígértük, már a tárgyra is térünk, mert a színes táskavariációk tényleg mindent visznek az idei szezonban. Amúgy a jóslatok azt mutatják, hogy ez mit sem fog változni jövőre, ami azért annyira jó hír, mert aki idén bevásárol, az a következő évben is élvezheti szerzeményei szépségét. Márpedig a szépség, ahogy arról a CCC széles választéka is hűen tanúskodik, borítékolható.

Bezs Taska

A bézs női táska talán az egyik legtöbbek által keresett típus. Nem csoda! Kis színzavarral élve a bézs aranykorát éli. Újra! Ez a fellángolás nem példa nélküli, viszonylag gyakran előfordul a trend világában. Ám most nemcsak egy futó ábrándról beszélünk, hanem annál sokkal többről. A bézs és a sokszínűség már csak azért is emlegethetőek egy lapon, mert a CCC online felületén a bézs számtalan árnyalata ragyog. A világosabb, a sötétebb típusok egyaránt népszerűek, ami azért jó hír, mert ennek fényében az idei télnek sem kell szürkeségbe, feketeségbe burkolózni.

Az élénk, sőt rikító színek is divatosak?

Igen, de azért az esetükben érdemes csínján bánni a viselésükkel. A harmonikus megjelenés részét képezhetik akkor, ha a ruházat többi tagja egyfajta kiegyensúlyozó szerepet tölt be, ekkor az összhang tényleg szabad szemmel is láthatóvá válhat. Viszont a túl sok szín, pláne a túlzottan rikító árnyalatok zsúfolása nem célravezető, mert sikkes megjelenés helyett sokkal inkább zavarba ejtő végeredmény jöhet létre, amire biztos, hogy senki sem vágyik.

Feher Noi Taskak

A legjobb egyébként személyesen ki- és megpróbálni, hogy melyik az a szín, és annak melyik az az árnyalata, ami a leginkább passzol. A táska szerves részét alkotja a megjelenésnek, ezért nem elhanyagolható az, hogy hogy néz ki, hogy milyen a fazonja, szabása. Így a CCC üzleteiben országszerte számtalan helyszínen pár perc leforgása alatt kiderülhet, hogy függetlenül attól, mi most az irányadó trend, melyik az a táskamodell, ami tényleg minden tekintetben tökéletes.