Barion Pixel Cate Blanchett fekete ruhája a 2022-es Chaplin-gála legszebb darabja volt – Coloré

Cate Blanchett fekete ruhája a 2022-es Chaplin-gála legszebb darabja volt

2022. 04. 27.

Cate Blanchett színészi pályafutása nemcsak a szakmabelieket, hanem a raongóit is meggyőzte arról, hogy ott a helye a legjobb színésznők között.

Erre pedig mi sem lehet nagyobb bizonyíték, hogy a 2022-es Chaplin-díjátadó kitüntetését is megkapta kemény és kitartó munkájáért.

Cate Blanchett
Forrás: Northfoto

Az eseményt a Lincoln Center Alice Tully Hall-ban rendezték meg, mégpedig hétfő este, amelynek vörös szőnyegére most is egy egyszerű, de igazán izgalmas fekete darabban tette tiszteletét.

Az 52 éves Cate Blanchett stílusát a visszafogott elegancia jellemzi, így elsősorban a fehér, a fekete és a finomabb árnyalatokat szereti viselni, mind a hétköznapok, mind a nagy események alkalmával. A Chaplin-gálán is pontosan ilyen hatást szeretett volna elérni, ezért egy fekete Louis Vuitton darabot vett fel, amelynek sötét tónusait nagyszerűen kiemelte a felső részén látható sok flitter.

Cate Blanchett
Forrás: Northfoto

Cate Blanchett éjkirálynői megjelenésével mindenkit levett a lábáról, hiszen ő is azon kevés hírességek közé tartozik, akik 50-en túl is igyekeznek megtartani a nőiességüket és a divat iránti szeretetüket.

A gálán egyébként az egyik legrangosabb díjjal jutalmazták nemzetközi filmes sikereiért, a produceri munkáiért, valamint humanitárius és művészeti tevékenységeiért.

Forrás: justjared.com