Barion Pixel Ana de Armas Marilyn Monroe ikonikus “meztelen” ruháját viselte a Netflix elő-Oscar partiján – Coloré

Ana de Armas Marilyn Monroe ikonikus “meztelen” ruháját viselte a Netflix elő-Oscar partiján

2023. 03. 12.

Ana de Armas az eseményen olyan ruhában vett részt, amely Monroe egyik legikonikusabb outfitje előtt tiszteleg, és amit Kim Kardashian vitatottan viselt a 2022-es Met Gálán.

A 34 éves Ana de Armas egy csapásra világhírű lett, miután a szőke ikont, Marilyn Monroe-t keltette életre a Netflix Szöszi (Blonde) című életrajzi filmjében. Előtte olyan produkciókban láthattuk, mint a Tőrbe ejtve, A James Bond: Nincs idő meghalni vagy a Haverok fegyverben.

Ana de Armas talán már nem szőke, mint Marilyn Monroe, ám a színésznő az egyik legfelismerhetőbb kinézetét mutatta be kicsit újragondolva, amikor részt vett a Netflix Oscar-jelöltek számára rendezett ünnepségén a Sunset Tower Hotelben szombat este, Los Angelesben.

A sztár az Oscar- gálán a legjobb női főszereplő kategóriában pályázik szoborra Marilyn megformálásáért. Olyan színésznőkkel szállt versenybe a rangos elismerésért, mint Cate Blanchatte és Michelle Williams.

Ana de Armas, Szöszi
Forrás: Northfoto

Az ominózus ruhát Kim Kardashian már magára öltötte a 2022-es MET-gálán, ami miatt kapott hideget és meleget egyaránt. De a vörös szőnyeges bevonulást követően ő is replikára váltott. Armas sem ugyanazt a ruhát viselte, de a bőrtónusú ruhája vékony pántokkal egyértelmű utalás volt az eredeti megjelenésre. Még Marilyn ikonikus vörös ajkait is életre keltette.

A gyönyörű színésznő a lehető legkevesebb cicomát alkalmazta az eseményen, haját lágy hullámokban viselte, sminkje visszafogott és természetes volt, magassarkúja észrevétlen, színben harmonizáló az outfittel.

Ana de Armas, Andrew Dominic, Szöszi
Forrás: Northfoto

Némi árnyékot vett Ana jelölésére, hogy az Oscart megelőzően kiosztották az Arany Málna díjakat is, a legrosszabb filmek versenyében. A Szöszi című filmnek ítélték idén a legrosszabb filmnek járó díjat, és egyben a legrosszabb forgatókönyvnek járó trófeát is megkapták az alkotók. Az Arany Málnát is szakértők osztják, 1100 filmes szakember ítél a világ különböző tájáról, 1980 óta.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto