Barion Pixel Alkosd meg saját Pókember-megjelenésed! (x) – Coloré

Alkosd meg saját Pókember-megjelenésed! (x)

2022. 10. 28.

A Marvel x Pandora új Spider-Man kollekciójával most könnyen kifejezheted az ikonikus hős iránti szereteted.

A barátságos és közkedvelt hálószövő olyan aprólékosan megtervezett ékszerköntöst kapott, amelynek részleteit minden Pókember-rajongó imádni fogja.

A Pókember ikonikus maszkja által ihletett karkötő, fülbevaló és charmok megragadják a hős dinamikus mozgását. A minták újszerű lehetőségeket nyújtanak arra, hogy hogyan építsd be a mindennapi megjelenésedbe a szeretett hőst.

High 592324c01 Rgb
Pandora x Marvel Pókember kollekció / Kép forrása: Pandora

„Nagyon nagy hatással volt ránk a hip-hop és a fiatalokat övező kulturális közeg, valamint az old-school képregények világa” – mesélte Francesco Terzo és A. Filippo Ficarelli, a Pandora kreatívigazgatói. – „Egy erőteljes és jellegzetes látványvilágot alkottunk meg ehhez a kollekcióhoz, aminek részei a határozott körvonalak és a mindent átszövő pavé.”

#MarvelxPandora

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

Boritókép forrása: Pandora