Barion Pixel Ikonikus frizurája is uralja az új Szörnyella filmet – Coloré

Ikonikus frizurája is uralja az új Szörnyella filmet

2021. 02. 18.

Már mindenki tűkön ülve várta, hogy Emma Stone főszereplésével megelevenedjen minden idők legsikkesebb gonosza!

Képernyőfotó 2021 02 18 8.50.14
Borítókép forrása: YouTube

Eljött közénk a gátlástalanság, a gonosz kacaj, az ártatlan életeket nem kímélő elegancia, a haute couture pokolbéli helytartója, Szörnyella de Frász. A Disney hamarosan debütáló filmje bemutatja, hogyan vált az egykor kreatív és ambíciózus tervező palántából, Estellából Cruella, vagyis Szörnyella. A dalmaták még épp csak feltűnnek a közelben, az ifjú Szörnyellát a mellőzöttség és egy rangos divattervező (Emma Thompson) gőgje hívja életre. És elszabadul mindannyiunk kedvenc gonosza, vele együtt pedig a frizura és a smink, amire minden gyermek világszerte összerezzen.

Szörnyella de Frász ikonikus alakja egyszerre félelmetes és pompázatos. A fekete-fehér, szimmetrikusan felemás haj jól szemlélteti, hogy számára nem létezik szürke, neki minden vagy csak fekete, vagy…inkább minden fehér. Persze az állatmintás high fashion darabokon túl Emma Stone megmutatja majd magát egyéb lenyűgöző szettekben, ezért a film nemcsak a 101 kiskutya rajongóinak, de a divatőrülteknek is igazi csemege lesz!

Elképesztő, hogy az idők során mennyi valódi személyt is megihletett de Frász jellegzetes hajkölteménye. A fekete-fehér frizurák bármikor képesek újra divatba jönni, és minden vörös szőnyeges eseményt feldobnak. Most például az amerikai mentor és egykori énekes, Michelle Visage visel hasonló frizuárkat, de emlékezzünk Sia debütáló megjelenésére, Christina Aguilera ’Dirty’ korszakára, sőt, Lady Gaga is pattintott ilyet magának 2011-ben, az Edge of Glory klipben.

Forrás: JustJared