Barion Pixel Megan Fox megszállott kaméleon: a farmer kék különlegesség után ismét frizurát váltott – Coloré

Megan Fox megszállott kaméleon: a farmer kék különlegesség után ismét frizurát váltott

2024. 05. 11.

Megan Fox haja nagyon erős és egészséges lehet, ha bírja ezt az állandó strapát.

Megan Fox úgy váltogatja a hajszínét, mint más a pólóját. Pár héttel ezelőtt írtuk csak meg, mennyire vagány és inspiráló a “mosott farmer kék” haja, máris egy új tónussal jelent meg a 37 éves sztár a közösségi médiában. Az elmúlt időszakban imádott kísérletezni és a legmerészebb tónusokat is felavatta, volt rózsaszín, szőkés és az említett babakék is, ám most valamiért kedve támadt nosztalgiázni.

Fox visszatért a régi, sötét árnyalathoz, a majdnem fekete hajszínhez és mindezt egy kellemes,enyhén hullámos, állig érő bobbal valósította meg, amihez szellő fútta frufru is párosul. A Transformers sztárja ismét nagyon jól néz ki, tényleg minden váltás remekül áll neki, ezzel ráadásul kicsit megidézte a 2000-es évek pop előadóit is.

A merész frizura váltásokkal Megan Fox talán másról tereli el a figyelmet? Az biztos – hiszen nem tagadja, sőt – hogy a plasztikai beavatkozásokat is rendszeresen műveli a szépség, akin talán emiatt sem fog az idő. Az Ördög bújt beléd színésznője mesélt már róla, hogy volt orrműtétje, a melleit 3-szor is implantálták, természetesen botoxoltat, és az arcát is feltölteti rendszeresen, de az ajka sem érintetlen.

Megan Fox
Forrás: Taylor Hill/WireImage/gettyimages

Habár a kapcsolata Machine Gun Kelly zenésszel sosem teljesen kristálytiszta és márciusban az eljegyzésüket is felbontották, nagyon úgy fest, hogy együtt vannak és boldogok. Az tehát bizonyos legalább, hogy nem egy új pasi vagy szakítás miatt váltott ismét a szexszimbólum.

Forrás: Cosmopolitan
Borítókép forrása: Tommaso Boddi/Getty Images