Halle Berry ismét extrém váltásra adta a fejét

2022. 08. 21.

Halle Berry-t általában hosszú, barna vagy barnás-szőke, egyenes tincsekkel láthatjuk, ám most valami meghökkentőt tett.

Halle Berry arca annyira gyönyörű és bájos, hogy szinte minden frizura jól áll neki. A színésznőt szerepeinek köszönhetően láthattuk már egészen rövid hajjal, mint például a Macskanőben, de viselt már bobot is, pixie-t, a legtöbbször azonban vállig érő vagy még hosszabb.

Halle Berry
Forrás: Northfoto

Az X-Men filmekben pedig Ciklonként fehér hajat (parókát) viselt. Mind a sötét, mind a világos árnyalatok jól állnak neki, és sokszor némi hullámosság is megjelenik fizurájában.

Az 56 éves Halle Berry, aki jó pár évet letagadhatna, most úgy döntött, születésnapjára beújít egy merészet. Az egykori Bond lány lila és mondhatni göndör tincseket villantott, ráadásul a frizurája asszimetrikus is. Az Oscar-díjas szépség viseletének alsó része pedig fekete, így egészen erős kontrasztokat mutat az új módija.

Mindezt Instagramon mutatta meg, és azt írta hozzá: “Tudom, hogy úgy fest, mintha semmit sem csinálnék épp, de nézzétek csak, milyen elfoglalt a hajam!” – viccelődött.

A hajszínváltás abszolút bejött a rajongóknak, maga Julianne Moore is kommentelt a képhez, de volt olyan is, aki szerint egyenesen rocksztáros a színésznő megjelenése.

Halle Berry így most igazán “berry”-s lett az áfonya színnel, de ki tudja meddig tart majd, hiszen mindig kitalál valami újat. A frizurákra ez éppúgy igaz, mint a rajongók és barátok megviccelésére. 2022 januárjában például elhitette, hogy ő és a párja, az énekes Van Hunt összeházasodtak. Később kiderült, csak mókáztak újév alkalmából.

Ez is érdekelhet:

Halle Berry rendezőként debütál és a trailer is mindenkit meglepett

Halle hónapokon keresztül edzett és diétázott a szerep kedvéért, amely nemcsak az alakítása miatt olyan érdekes, hanem azért is, mert most először állt a kamera túloldalára. Ha lehet hinni a pletykáknak, ezentúl elsősorban rendezőként szeretne érvényesülni a filmes szakmában, ugyanis állítása szerint mindig van hova fejlődni, erre pedig a rendezés számára a legjobb út. Ha szeretnél többet tudni a filmről, olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com