Barion Pixel A 2024-es nyár legmenőbb hajszínét hozta divatba Katie Holmes – a mesterfodrászok szerint ezzel senki sem nyúlhat mellé – Coloré

A 2024-es nyár legmenőbb hajszínét hozta divatba Katie Holmes – a mesterfodrászok szerint ezzel senki sem nyúlhat mellé

2024. 06. 16.

Katie Holmes világosabb árnyalatra váltott és ez a kombináció sokaknak fiatalos külsőt kölcsönözhet.

Katie Holmes, akit még sötét hajszínnel ismertünk meg a Dawson és a haverok sztárjaként, egy New York-i rendezvényen debütált felfrissített, új hajszínével, amit el is irigyelhetünk tőle, hiszen fiatalos, dögös, és a fodrászunk is el tudja készíteni.

A 45 éves színésznő mindig híres volt a természetes megjelenéséről, úgy öltözködésben, mint hajszínben, sminkben és abban is, hogy kerüli a plasztikát. Az üde Katie a Tribeca Filmfesztivál apropóján vett részt egy művészeket felvonultató vacsorán, ahova az új tónussal állt a fotósok elé. A gazdag karamellszínű balayage technikával készített frizurája mesés lett és igazán nyárias.

Katie Holmes
Forrás: Gotham/gettyimages

A színkeverés Gina Gilbert hajmester kezeit dicséri, aki rézszínű árnyalatokat adott hozzá, melyek zökkenőmentesen beleolvadtak a színésznő barna hajába, és mézes karamell hatást váltva ki. A fodrásza, DJ Quintero pedig haját laza hullámokban álmodta meg, ami fényesen omlott a sztár vállára.

Holmes egy fekete, csipkés Chanel ruhát viselt, ami kiemelte a Bosszúból jeles sztárjának tökéletes alakját.

Katie Holmes
Forrás: Gotham/gettyimages

Katie Holmes az új hajszíne mellett új üzleti vonalával is debütált nemrég, ugyanis a francia APC márkával kollaborál, amit személy szerint imád és használ. Kollekciójában farmerek, miniszoknyák, blúzok, táskák, cipők és kiegészítők is találhatók, a kollekció minden darabja összhangban van azzal, amit ő maga is szívesen viselne.

Forrás: People
Borítókép forrása: Dia Dipasupil/Getty Images
/divat/haj/hajszin-katie-holmes-trend-2024/