Barion Pixel Így él az éppen 18 esztendős Suri Cruise, Tom Cruise és Katie Holmes lánya – Coloré

Így él az éppen 18 esztendős Suri Cruise, Tom Cruise és Katie Holmes lánya

2024. 04. 20.

Suri Cruise szinte apja nélkül cseperedett fel, a jelek szerint pedig nem kér a hollywoodi álomból.

Suri Cruise betöltötte a 18. életévét, de az elmúlt években szinte kizárólag anyukája volt mellette. Apjával alig tartja a kapcsolatot, ami a szülők rossz viszonyának tudható be. Miközben Tom Cruise a fiatal színésznőnek, Dakota Fanningnek évente küld születésnapi ajándékot, addig lányával nem törekszik jobb viszonyra. Most éppen sok ezer kilométerre Suritól forgatja a Mission Impossible következő etapját.

Eközben Suri Cruise boldogan sétálgat egy barátjával Manhattanben, és láthatóan kapott is valami kedvességet a nagy napon. A 18 éves lány elegánsabb, zsinóros gallérú farmerdzsekit párosított egy barna toppal és bő farmerrel. Haját egy rózsaszín füzér díszítette, egyszerű sötét sportcipőt viselt, és volt nála egy pink ernyő, aminek hasznát is vette a szeszélyes New York-i tavaszban. Lezser stílusa emlékeztet az anyukájára. Külső vonásaiban felfedezhető mind Katie szépsége, mind Tom mosolya és vonásai.

A családhoz közel álló források állítják, most hogy Suri nagykorú lett, talán ki is tálal apjáról, de az biztos, hogy leépíti – még a financiális viszonyt is. A barátok szerint mindig mérlegeli lehetőségeit a jövőbeli karrierjét illetően, az viszont kristálytiszta, hogy Tom nem létezik számára és most, felnőttként végleg dönthet arról, apja milyen szerepet töltsön be az életében.

Amikor Suri 6 éves volt, Katie Holmes titokban adta be a válókeresetet, hogy megvédje lányát a szcientológiai egyháztól, amibe Tom mélyen elmerült. Cruise beleegyezett, hogy évi 400 000 dollárt fizet gyerektartásként illetve az egyéb iskolai és esetleges orvosi költségeit is fedezi. A kapcsolatuk azonban megszakadt, amihez Katie ragaszkodott. Surit és az apját 2012 nyarán látták utoljára együtt, a Disney Worldben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: MJ Kim/Getty Images