Barion Pixel Frizurák, amiket bármelyik koncerten kényelmes lesz viselni – Coloré

Frizurák, amiket bármelyik koncerten kényelmes lesz viselni

2021. 06. 19.

Stílusosak, nőiesek, mégis bírják a strapát a buliban is.

Egy táncolós buliba viszonylag könnyű jó frizurát választani, ugyanis egy hullámos vagy egy egyenes hajjal ugyanúgy nem tudsz mellélőni kiengedve, ahogy összefogva sem. Na, de ha tomboltál már át fesztivált, vagy jársz koncertekre, tudhatod, hogy mennyire melegítenek a nagy tömegben a kiengedett tincsek.

Épp ezért összegyűjtöttünk néhány olyan hajviseletet, amelyekkel egyszerre leszel csinos, stílusos, ráadásul egész este tartósak is maradnak, a hajad pedig nem tapad rá a melegben a fejedre.

Messy bun

A messy bun, azaz kócos konty hétköznapokra is bármikor hordható viselet, de ha bulizni viseled, akkor ne a fejtetőn kösd meg, hanem a nyakadnál. Kicsit púposítsd fel, emeld meg, és egy-két kócos fonattal is felturbózhatod az oldalát. Fontos, hogy húzkodj ki néhány tincset elöl.

Fesztival Haj
Kép forrása: Pinterest

Halszálka dupla copf

Válaszd ketté a hajadat, és agyjából a füled alatti résztől kezdd el befonni halszálka fonatba, majd egy kicsit tedd kócossá a végeredményt. A legjobban akkor mutat, ha valamilyen fejfedőt is ráteszel. A tökéletes hatás érdekében átlátszó hajgumikkal fixáld a végeket.

koncert haj
Kép forrása: Pinterest

Óriási fonat

Ha nem akarsz sok időt eltölteni a hajaddal, de látványos frizutár szeretnél, egész egyszerűen fond be jó nagy fonatba, úgy, hogy a fejed tetején rögzíted előbb lófarokban. Tartós, csinos és nem melegít. Annál látványosabb, minél lazábbra hagyod a fonatot.

Haj Fesztivál
Kép forrása: Pinterest

Buborékcopf

Tinilányos és vidám hatású a buborékcopf, amit egész egyszerűen úgy készíthetsz el, hogy két copfot formálsz a fejed két oldalán, majd vékony, átlátszó hajgumikkal egyenletesen több helyen begumizod, aztán kicsit kihúzod mindkét irányban alóluk a hajadat, hogy pufi buborék forma jöjjön létre. Legyen a két oldal mindig egyenletes, szimmetrikus, mert csak úgy mutat ápoltan.

Fesztiválhaj
Kép forrása: Pinterest

Fél fonat

Ha mégis ragaszkodsz a kiengedett hajhoz, akkor hullámosítsd be, csak úgy épp, hogy hullámosra, és kezdd el a hajtőtől befonni, de nagyjából a fejed közepéig tartson a fél fonat, majd gumizd be, és hagyd szabadon az alját.

Koncert Haj
Kép forrása: Pinterest

Borítókép forrása: Freepik