Barion Pixel 9+1 elképesztő fesztivál frizura, amikkel mindenki rád fog figyelni – Coloré

9+1 elképesztő fesztivál frizura, amikkel mindenki rád fog figyelni

2023. 08. 05.

Itt a nyár, vele pedig érkezik a fesztiválszezon! Csillogás, virágok, kontyok, fonatok, mutatjuk a legjobb fesztivál frizura ötleteket.

Szeretnél mindenkit lenyűgözni a következő bulin vagy fesztiválon? Mutatunk néhány gyönyörű fesztivál frizurát, amelyekkel a figyelem középpontjába kerülhetsz. Az elegáns frizuráktól az elbűvölő fürtökig, kiemelik természetes szépségét és feldobják az összképet.

A fesztivál a nyár, a napsütés és a jó hangulat szinonimája, aminek meg kell mutatkoznia a hajadon is. Lehet, hogy mindennapokban nem mindig van idő vagy alkalom összeállítani valamilyen elképesztő, bonyolult frizurát, de a fesztivál tökéletes ürügy arra, hogy egy kicsit kreatívabbak legyünk.

Ebben a szezonban a hajkiegészítők visszatérnek. Jöhetnek a pillangók, virágok, kendők, gyöngyök és csillámok. Továbbra is népszerűek a fonatok, csakúgy, mint a kontyok.

1. Virágok a hajban

Ha kicsit aranyosabbra szeretnéd venni a figurát és visszatérnél a kislány önmagadhoz, akkor most nyugodtan viselhetsz apró virágokat vagy pillangókat a hajadban.

2. Virágok a hajadból

Ha nem apró kiegészítőket tennél a frizurádba, hanem a hajadból magából alkotnád meg a virágokat, akkor tutira mindenkit lenyűgözöl majd a koncerteken.

3. Színes fesztivál frizura

Ha kipróbálnál valamilyen vadabb színt, a bulik és koncertek, valamint a nyári lazulás erre a legjobb időszak.