Barion Pixel Drasztikus változással sokkolta rajongóit Jude Law modell lánya – Coloré

Drasztikus változással sokkolta rajongóit Jude Law modell lánya

2021. 07. 14.

A fiatal sztárcsemete már bontogatja szárnyait, mint színésznő és modell, nem csoda, hogy ennek érdekében merész húzásokra is hajlandó.

A sikeres fiatal lány meglepő változtatásra szánta el magát, amivel rajongóit, és talán még a szüleit is sokkolta. Iris más hírességekkel ellentétben nem egyszerűen megváltoztatta, hanem leborotválta hosszú és dús hajzuhatagát, amelyet még platinaszőkére is festett.

iris_law_haja
Forrás: northfoto.com

A brit Vouge magazinnak adott interjújához egy csodaszép fotósorozat készült róla, amelyben magyarázatot adott a nagy változásra is. Iris elárulta, hogy nem érezte magát önazonosnak és függetlennek, ezért döntött úgy, hogy babás külsejét minden túlzás nélkül maga mögött hagyja. Sőt, véleménye szerint teljesen megváltoztatta az életét ezzel a merész váltással. Iris haját a neves Anthony Turner sztárfodrász csinálta, aki olyan hírességek frizuráit készítette már el, mint Harry Styles vagy Alessandra Ambrosio. Az emberek meghökkent reakcióin Iris rengeteget nevet, amit egy TikTok-ra feltöltött videóval is megspékelt.

https://www.instagram.com/p/CQyNG6-jFIb/

A 20 éves modell most nagyon élvezi a rövid frizurát, állítása szerint sokkal kevesebb időt tölt a fürdőszobában és kisugárzásán is sokat dobott. Ám egy-két rosszmájú követője szerint Jude Law lánya csak ki akart tűnni valamivel, mivel irigy Gigi Hadid és Hailey (Baldwin) Bieber karrierjére, akik sokkal nagyobb hatást tudtak már gyakorolni híres szüleik nyomdokaiban lépkedve.

Forrás: haperbaazar.com