Barion Pixel Sophie Turner új hajától még mi is elájultunk – Coloré

Sophie Turner új hajától még mi is elájultunk

2021. 06. 08.

A gyönyörű színésznő és a férje egy baseball meccsen mutatkoztak együtt.

Mindenki nagyon meglepődött, amikor a minap a Trónok harca egykori sztárja egy teljesen új hajszínnel lépett a nyilvánosság elé, méghozzá az atlantai Braves és a Los Angeles Dodgers mérkőzésén.

Movie
Forrás: northfoto.com

Sophie már jó ideje a szőke hírességek táborát erősítette, amely csodásan kiemelte a fehér bőrét és a világos szemeit. Most azonban úgy néz ki, hogy elérkezettnek látta az időt egy kis változtatásra. A sztár ugyanis szőkéből újra vörös lett, amely amúgy is a védjegyévé vált a Trónok harca forgatásai során.

Miután vége lett a sikersorozatnak Sophie szinte egyből megszabadult az élénk hajszíntől és átpártolt az aranyszínű tincsekhez, amellyel igazi végzetasszonya külseje lett. Ennek talán férje, Joe Jonas örült a legjobban, hiszen tökéletes párként tündököltek egymás mellett.

Ez persze most is így van, sőt egyesek szerint a vörös haj áll a legjobban a szép színésznőnek, aki legutóbbi szerepe kedvéért tért vissza az őt híressé tévő árnyalathoz. Az X-Men: Sötét Főnix című filmben egyébként egykori kolléganője, az Arya Starkot játszó, Maisie Williams is feltűnik majd.

Turner jelenleg majdnem minden idejét kislányával, Willával tölti, akinek tavaly adott életet. Ettől függetlenül idén is láthatjuk majd néhány produkcióban. Többek között a The Prince és a The Staircase sorozatokban.

Forrás: justjared.com