Barion Pixel Ámulat: Ciara megkapta az év legmenőbb frizuráját – Coloré

Ámulat: Ciara megkapta az év legmenőbb frizuráját

2022. 11. 26.

Az énekesnő, Ciara az Instagramján, november 22-én megosztott videóban mutatta be új, elképesztően dögös haját.

Ciara új stílusa egy göndör variáció, arckeretező rétegekkel és rengeteg textúrával modernizálva. Szaggatott, réteges megjelenését Dimitris Giannetos, sok más híresség fodrásza készítette, aki olyan sztárokkal dolgozik, mint Megan Fox, Camila Cabello és Meghan Trainor is.

A bozontos, hullámos frizurát eredetileg a rocksztárok népszerűsítették a 80-as években, az elmúlt évben viszont ismét visszatért. Devin Toth New York-i fodrász még azt is mondta a trendről, hogy ez váltotta fel a lobot, és az egyik legmenőbb fodrásztrend lett a palettán.

A bozontos hajvágás dióhéjban egy frufruval ellátott lob. Mostanában azért annyira népszerű, mert egy másfajta, érdekesebb geometriát ad az arc körül, és nem csak alsó hosszában. Sokkal izgalmasabb, mint a lob, ami egy idő után unalmassá válhat.

Ciara szívesen váltogatja a frizurákat és bátran próbál ki bármilyen újdonságot. Az OAM Skin alapítója szinte minden menő hajtrenddel kísérletezett már, a múlt hónapban például egy 90-es évek ihlette Pamela Anderson típust készíttetett magának egy eseményre. Bármit is visel, remekül áll neki, és ezt bizonyította korábban egy sütőtök színű árnyalattal is a népszerű énekesnő.

Ciara
Forrás: Northfoto

Ciara mostanában nem annyira az énekléssel foglalkozik, sokkal inkább üzleti vonalat épít sok más sztárhoz hasonlóan. JLo, Scarlett Johansson vagy épp a Kardashian lányok mellett ő is debütált saját szépségápolási márkájával, ez az OAM Skin, amely az On A Mission rövidítése – vagyis küldetésem van. Az OAM Skin idén szeptemberben debütált és természetesen bravúros és természetes, fiatalító összetevőket tartalmazó, hatékony kozmetikumokat tartalmaz.

Ciara
Forrás: Northfoto
Forrás: cosmopolitan.com
Borítókép forrása: Northfoto