Barion Pixel A hamvas barna hajszín 2021 telitalálata – Coloré

A hamvas barna hajszín 2021 telitalálata

2021. 07. 12.

Aki azt gondolja, hogy a barna árnyalatok túl átlagosak, az nagyon meg fog lepődni a reakciókon, ha sikerül a fodrászával elkészíttetni a sztárok új kedvenc hajszínét.

Sokáig a hamvasítás csak a szőke hajúak kiváltsága volt, pedig a barna tónusokkal ezerszer jobban ki lehet hozni ennek az eljárásnak az előnyeit. Nem csoda, hogy a sztárok is imádják és előszeretettel készíttetik el a szalonokban a barna különböző típusú hamvasításait.

Jennifer Lopez Arrives At The Apollo Theater In New York
Forrás: northfoto.com

Jennifer Lopez

Az ezüstös barna haj szinte mindenkinek jól áll. Világos és kreol bőrtípus esetén is telitalálat. Az ezüstös árnyalat minden tónust tökéletessé tesz, így akkor is alkalmazhatod, ha az alapszíned szőkésbarna.

Jessica Biel

A színésznő az élő bizonyíték, hogy a sötétbarna hajszín is részese lehet a hamvas trendnek. Az ezüstös csillogás a sötét barna alapon semlegesíti a karamell és sárgás tónusokat, összhatása pedig kellemes és természetes.

Shay Mitchell

A Pretty Little Liars sztárja úgynevezett balayage festés technikát népszerűsít, amelynek nagy előnye, hogy nem kell egyetlen hajszín mellett elköteleződnöd.

Jessica Alba

A gyönyörű sztárnak minden jól áll, de az igazi színe a barna. Bár Alba esküszik az ombre technikára is, ez nem zárja ki azt, hogy hideg tónusú hamvasítást alkalmazzunk. A végeredmény pedig zseniális!

Taylor Swift

Az énekesnő hajszíne a szőke és a barna között van, és ha ezt a színhatást választod, akkor még az ősz hajszálak miatt sem kell aggódnod. Swift hajának ezüstös tónusa mellett található pár sötétebb, hidegebb árnyalat is, amitől egyszerre dögös, szexi, mégis exkluzív.