Barion Pixel A 2000-es évek „csúnyahaj” trendjei köszönhetnek vissza az idei évben – Coloré

A 2000-es évek „csúnyahaj” trendjei köszönhetnek vissza az idei évben

2021. 03. 13.

Mindig vissza kell menni a gyökerekhez, és érdemes időnként újraértelmezni egy-egy elfeledett korszakot.

Képernyőfotó 2021 03 12 13.25.41
Borítókép forrása: Youtube

Igaz ez a divatra, a zenére, a sminkekre, az egész popkultúrára. Így tudnak sokszor olyan slágerek megszületni, melyek képesek kétszer is meghódítani a toplistákat. A frizuratrendekben is sokszor megfigyelhető ez a nagy visszatérés, pedig ott nem árt nagyon óvatosnak lenni.

Nézzük, milyen kétezres évekbeli hajtrendek igyekeznek visszakúszni most, a digitális korban!

A magas lófarok már az 50-es évek óta hódít, mindössze apró eltérések vannak a viselésében. A 2000-es években Beyonce alkalmazta zseniálisan, míg napjainkban Ariana Grande nyúlt vissza ehhez a stílushoz, akinek lófarka lassan a földet veri.

A rétegezett haj Britney Spears védjegye, de nemcsak a Stronger idején aratott sikert ez a frizura trend. A tincsek lapos élekkel, a bohém fru-fru szeletkék tökéletes felépítést adnak a vékonyabb szálú hajnak is, persze csak a megfelelő hosszúságban. Britney a legprofibb ebben, és a haj dobálásában is. A rétegezett frizura napjainkra már a póthaj-tincsekkel egészül ki.

A vastag melír csíkok és színkiemelések egy időben nagyon mentek. Mindenki ilyet akart a sztárok és a földi halandók körében is. Manapság elég vitatott ez a megjelenés, de Dua Lipa kifejezetten nagy hódolója ennek a stílusnak.

A hullámos kifelé szárítások leginkább Charlie klasszikus angyalait juttatják eszünkbe. Ezek a tincsek nagyon sokaknak jól állnak, a 2000-es években Jennifer Lopez is viselte.

Te melyiket próbálnád ki szívesen?