Barion Pixel 2022-ben várható ütős hajtrendek – Coloré

2022-ben várható ütős hajtrendek

2021. 12. 19.

Nehéz megjósolni, milyen év vár ránk, de szerencsére legalább a hajtrendeket meg lehet tippelni a szakértők segítségével.

Pandémia ide vagy oda, a hajviselet és a színek népszerűsége minden évben változik. Hol a visszafogott, hol pedig a merészebb árnyalatok nyernek teret, ez pedig a vágási technikákra és a hajhosszra is igaz.

Hajtrendek 2022
Forrás: Pexels

Váltani mindig nehéz, ám kedvenc sztárjaink és az ő mesterfodrászaik mindig képesek motiválni minket, ha egy újabb stílus kipróbálásáról van szó.

Vállig érő shag

A bozontos, réteges megjelenés jelenleg minden hosszban meghatározó, de a rövidebb változat egy kicsit rendezettebb, elegánsabb verziója a trendnek. Frufruval is remek választás, egyik mesteri viselője Kaia Gerber.

Bixie

Részben bob, részben pixie, és ennek ötvözete lett a bixie! Az új változat egy rövid vágási technika, egy kis extra hosszúsággal felfelé, ahogy az Gabrielle Union és Anne Hathaway színésznőkön is látható.

Erős rétegek

Jennifer Aniston híressé vált hajviselete a Jóbarátokból. A ’90-es évekbeli trend 2022-ben a második virágkorát élheti majd. Itt Hailey Bieber mutatja be fokozatos arckeretező rétegzettségét.

Szeletelt bob

A szeletelt bob egy újabb óda a ’90-es évekhez, amely népszerű lesz az új évben. Ez a közepes hosszúságú, klasszikus vágású hajviselet, a szakértők szerint kifejezetten kreatív választás, ugyanis középen elválasztható, illetve oldalra billenthető, szélfútta verzióban is hordható.

Frufru, frufru hátán

A frufru nagyszerű módja annak, hogy jelentősen megváltoztasd a megjelenésed, miközben kényelmesen megőrizheted a hajad hosszát. Sok különböző arcformánál remekül működik.