Barion Pixel Megérkezett az első magyar Onlyfans film a mozikba: Felnőttfilmes páros akasztja ki a magyar nézőket, erősen 18+-os tartalom! – Coloré

Megérkezett az első magyar Onlyfans film a mozikba: Felnőttfilmes páros akasztja ki a magyar nézőket, erősen 18+-os tartalom!

2024. 06. 01.

Minden bizonnyal az év legbotrányosabb filmje érkezett a Maxra: meghódítja a vásznak az első Onlyfans film. A 18-as karikával ellátott alkotás címe: Emma és Eddie – A képen kívül.

Miről szól az Onlyfans film?

Nem, nem arról, bármennyire is egy kis ingyen kukkolásban reménykedsz kedves olvasó, bár az előzetes alapján, lehet akadnak majd pikáns pillanatok is a filmben.

Íme a történt:

Kíváncsi vagy az OnlyFans és más webcam oldalak kulisszái mögötti valóságra? Kik, miért és mekkora áldozatok árán működtetnek ilyen csatornát, ahol mindig a legjobb formát kell mutatni, mert a pénz, az ismertség, a nézőknek való megfelelés mindent felülír. Most betekinthetsz ebbe a világba és megismerkedhetsz annak két sztárjával, úgy, ahogy eddig még nem voltak láthatók.

Emma Eddie Plakat.jpg
Emma Eddie Plakat.jpg

Hét év kitartó munka gyümölcseként megszületett Hörcher Gábor doku-játékfilmje, az Emma és Eddie – A képen kívül, amelyben a díjnyertes webkamerás házaspár kamerák előtti álomélete és az azon túli mindennapi valósága elevenedik meg, erős kontrasztot mutatva a két identitásuk közt.

/csalad/szex/elso-magyar-onlyfans-film-a-max/