Barion Pixel 64 év orgazmus nélkül: így is lehet élni, de vajon érdemes? – Coloré

64 év orgazmus nélkül: így is lehet élni, de vajon érdemes?

2024. 05. 23.

A hiányállapot nagy dolgokra képes. Egy vitamin hiánya komoly betegség kialakulásához vagy extrém esetben halálhoz is vezethet. És az orgazmus hiánya?

Adott egy hatvannégy éves asszony, aki férje haláláig házasságban élt és öt közös gyermeket neveltek. Az öt gyerek hallatán azt gondolná az ember, hogy igazán tartalmas szexuális élet van a hátuk mögött. Csakhogy az angol nő sajnos erről nem tud beszámolni. Kiderült ugyanis, hogy sosem sikerült eljutnia arra a bizonyos csúcsra, ahova mindannyian vágyunk, vagyis az orgazmusig.

A szexualitás minősége nemcsak a gyakorlattól függ, hanem a vérmérséklet, a szenvedély, az egymásra való odafigyelés is befolyásolja mind időben, mind eszközeiben. A mai felvilágosult életünkben már egyáltalán nem nagy dolog a szexualitásról, a szexről beszélni. A női szexuális kielégülés azonban még mindig tabunak számít.

Orgazmus
Kép forrása: Pexels

Szex orgazmus nélkül?

A testiségnek fontos része a kielégülés. Akkor igazán jó, ha abban mindkét fél részesül. Ám, ha csak önmagára figyel valaki, és mit sem törődik azzal, hogy más testében mi zajlik le, vagy mi nem, akkor igencsak kiszolgáltatott és kielégítetlen helyzetbe kerülhet az, aki nem jut el a csúcsra. Tedd fel magadnak egy fél pillanatra a kérdést, mielőtt tovább olvasnád ennek az angol nőnek a történetét: te tudnál így élni?