Barion Pixel 4 tipp, hogy mit vegyen karácsonyra egy férfi rokonnak, ismerősnek (x) – Coloré

4 tipp, hogy mit vegyen karácsonyra egy férfi rokonnak, ismerősnek (x)

2022. 12. 16.

Egy férfi megajándékozása esetén körültekintőnek kell lenni, hiszen ők nem ugyanannak örülnek majd, mint egy hölgy. A meglepetésnek egyedinek kell lennie, figyelembe véve a kívánságokat, hiszen az ajándék garantálja a szeretett ember határtalan örömét. Jó, ha olyan dolog kerül a fa alá, ami hasznos és praktikus, aminek valóban hasznát tudja venni.

Ebben a cikkben pár ötletet adunk azzal kapcsolatban, hogy miben érdemes gondolkodnia.

1.  Borotválkozási és kozmetikai eszközök

A Gentleman Store kiváló lehetőséget ad arra, hogy a tökéletes ajándékot adhassa át férfi rokona vagy ismerőse számára idén karácsonykor. Legyen szó borotválkozási eszközökről, esetleg kozmetikumokról egyaránt, a webáruházban szinte mindent megtalálhat, amire egy igényes férfinak szüksége lehet.

Szerezzen be egy minőségi borotvát, vásároljon hozzá arcvizet, mandulás arckrémet, így a mindennapi borotválkozást sokkal kellemesebbé teheti. Ugyanez elmondható a férfi kozmetikumokról, amik között találhat parfümöket, arcápolókat, valamint szakáll és bajusz ápoló szereket egyaránt. Egy elegáns csomagolásban átadva tökéletes meglepetés lesz a karácsonyfa alatt.

2.  Ajándékok aktív időtöltésre

Tudja a másikról, hogy előnyben részesíti az aktív időtöltést? Szeret hétvégente és az ünnepnapokon valahova ellátogatni, új helyeket kipróbálni és ételeket megkóstolni? Akkor tökéletes megoldás egy utazás, egy éttermi látogatás, bármi, ami egy kicsit elvonja a figyelmet a munkáról és a hétköznapi problémákról.

Kiváló lehetőség egy közeli város meglátogatása, egy új vendéglátóhely felfedezése, esetleg egy távoli helyen található erdő felfedezése egyaránt. Ezek mind emlékezetes élmények lesznek, amik bár nem karácsonykor történnek, lehetőséget adnak arra, hogy az ünnepek ne érjenek véget január elsejével.

3.  Szerszámok szereléshez

Valljuk csak be, egy kicsit azért minden férfi szeret szerelni és barkácsolni. Ha ezzel tisztában vagyunk és ismerjük a másikat, akkor igyekezzünk olyan szerszámokat összeválogatni, amivel még nem rendelkezik. Szerezzünk be eszközöket, amik jól jöhetnek egy-egy projekt kapcsán, amire amúgy magától nem biztos, hogy költene. Az ember nem is gondolná, hogy a férfinak mekkora örömet jelent egy szerszámkészlet, amivel egész évben új dolgokat alkothat magának vagy akár a családjának.

4.  Lepjük meg a kávé szerelmeseit!

A kávé mindig egy olyan ajándék, ami lehet rossz vagy jó. Mivel nem mindenki fogyasztja, így nem biztos, hogy minden esetben megoldást jelent karácsony alkalmával. Amennyiben tudjuk, hogy a meglepni kívánt férfi előszeretettel iszik minőségi koffeint, akkor ez egy tökéletes lehetőséget ad arra, hogy új változatokkal ismertessük meg.

Szerencsére a kávé ma már nem csak a koffein-löketről szól, hanem sokkal inkább a finom ízekről, valamint a hangulatról. Nagyobb költségvetés esetén akár még egy új géppel is meglephetjük, így tehát biztosan nem okozunk majd csalódást. Szép csomagolásban a fa alá helyezve igen varázslatosan mutat.

Borítókép forrása: Pexels