Majdnem kapcsolat? Köszönöm, nem kérek belőle!

Előbb meg kell égetnünk magunkat ahhoz, hogy hibáinkból tanulni tudjunk. A „majdnem” kapcsolatok kiváló tanító mestereink.

A szinglilét legnagyobb problémája nem a párkapcsolat hiánya

A szinglilét talán legnépszerűbb sztereotípiája, hogy aki egyedülálló, az nem lehet más csak szomorú, ezért minden energiájával azért küzd, hogy társra leljen. Aki pedig régóta szingli, azzal biztosan valami baj van. Persze ezeket a megállapításokat egyáltalán nem húzhatjuk rá mindenkire, hiszen sokan kifejezetten élvezik az időszakot, amikor kizárólag magukra fókuszálhatnak.

A randizás rövid története a báloktól az egyéjszakásokig

A romantika halott – mondják sokszor manapság, de tényleg elcserélnénk a mostani randizási szokásokat a száz évvel ezelőtti állapotokra?

5 tipp a randiappok használatához, hogy biztonságban legyél a világhálón

A randiappok népszerűsége kétségtelenül az egekbe szökött az elmúlt néhány évben ahhoz képest, ahonnan eredetileg indult. Ez annyira nem meglepő, ha azt nézzük, hogy ezek a társkereső alkalmazások és webhelyek egy kényelmes, új módot kínáltak az egyedülállóknak a kapcsolattartásra.

Ezeket a célokat érd el párkapcsolatodban az idén!

Közhelyszámba megy, hogy a jó párkapcsolatért naponta meg kell küzdeni. De vajon jól csináljuk? Milyen célok megvalósítására érdemes törekedni? Mik azok, amik valóban segítenek?