Barion Pixel Rúzsa Magdi vallomása az anyaságról: ,,Nem annyira tudtam élvezni a babázós időszakot” – Coloré

Rúzsa Magdi vallomása az anyaságról: ,,Nem annyira tudtam élvezni a babázós időszakot”

2024. 04. 17.

Rúzsa Magdi és Dr. Sipos Lilla pszichológus közös sorozata, az Anyu Akadémia újabb résszel folytatódik, melyben ezúttal az evésé a főszerep.

Rúzsa Magdi három gyermek édesanyja, méghozzá ikreké, így a sok öröm mellett számos kihívás is volt számára az utóbbi két évben. Dr. Sipos Lillával most az evésről beszélgettek, és arról, hogy hogyan érdemes és kell táplálni a gyerekeket, és mi jelenti igazán a nehézséget a kicsik etetése kapcsán.

Mint az énekesnő elmondta, nagyon tartott a gyerekek etetésétől, nehogy éhen haljanak, túl sokat vagy túl keveset egyenek, de mostanra könnyebb dolga van, mert a gyerekek el tudják mondani neki, ha nem éhesek.

A csodakorszak a másfél- és kétéves kor. Nekem sokat segít, talán azért is, mert hárman voltak, és ezáltal nem annyira tudtam élvezni a babázós időszakot, mert nekünk ez tényleg egy stressz volt, mert mire vége lett az etetésnek, altatásnak, pelenkázásnak, mindennek, addigra kezdődött az egész program elölről, és abba mi egy kicsit belerokkantunk.

Mint mondta, minden pillanatot imádtak, amit a gyermekeikkel töltöttek, de nem tudtak úgy lubickolni a szülői létben, mint most, amikor a gyerekek el tudják mondani, mit szeretnének, és mindent meg lehet beszélni velük.

Rúzsa Magdi és az anyaság

Mint Magdi elmondta, sokáig félt attól, hogy nem elég az, amit a gyerekek esznek, és meg kellett értenie, hogy a kicsik pont annyit vesznek magukhoz, amennyire szükségük van, nem többet és nem kevesebbet. Elmondása szerint vak volt, nagyon rástresszelt, de rengeteget tanult a gyermekeitől. Úgy tartja, hogy fontos, hogy hallgassunk az ösztöneinkre, még akkor is, ha olykor az úgynevezett szabályok ellen megy, mert a jókedv mindennél fontosabb.

A tízrészes videósorozat következő epizódja április 24-én kerül fel Rúzsa Magdi Youtube-csatornájára.

Nyitókép forrása: Good Option