3 babaruha, amit még a pici megszületése előtt be kell szerezni (x)

2023. 03. 21.

Számos olyan babaruha van, amiknek a beszerzéséről még a pici megszületése előtt érdemes gondoskodni. Ezek általában azok az alapdarabok, amikre már az első naptól fogva nagy szükség lesz, hiszen kényelmes és praktikus viseletet biztosítanak számára. Mi most összeszedtük a három legfontosabbat, nézzük is gyorsan, hogy melyek ezek, és mit érdemes tudni róluk!

Baba body

A legfontosabb babaruhák című listán mi más szerepelne az első helyen, mint a baba body? Ez ugyanis egy igazi alapdarab, amit nagyon jól ki lehet használni a mindennapokban. Mivel alul patenttal kapcsolódik az anyag, ezért nagyon gyorsan szét tudjuk pattintani, amikor ki kell cserélni a baba pelenkáját. Erre a nap során többször is sort kell keríteni, így tulajdonképpen ez a legpraktikusabb babaruha, amit ráadhatunk. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy az anyag nem csúszik fel a derekánál, amikor kúszik, mászik vagy alvás közben forgolódik.  

Baba rugdalózó 

A baba ruhatárából a baba rugdalózó sem hiányozhat. Ez abban különbözik a baba bodytól, hogy nemcsak a felsőtestét melegíti, hanem a karjait és a lábait is, ugyanis alul és felül is lefedi a végtagjait. Ez a babaruha kifejezetten jó választás éjszakára, ha ugyanis ezt viseli a pici, akkor garantáltan nem fázik meg még akkor sem, ha esetleg kitakarja magát.

Baba harisnyanadrág 

A baba harisnyanadrág szintén a beszerzendő babaruhák listáján van. Különösen a téli időszakban, amikor nagyon fontos, hogy a picit rétegesen öltöztessük. Amikor ugyanis elvisszük valahova, akkor meg kell óvnunk a hideg levegőtől. Ha viszont a helyszínre érünk, akkor a csemeténk hamar kimelegedhet, ami azt jelenti, hogy valamit le kell vetnünk róla. Ilyenkor is jó szolgálatot tesz, ha van rajta egy harisnya, ebben ugyanis kényelmesen el tud lenni. 

Látható tehát, hogy a megfelelő babaruhák beszerzését nem szabad a véletlenre bízni, hiszen nem mindegy milyen holmikba öltöztetjük a csemeténket. Az általunk említett ruhadarabokat mindenképp érdemes beszerezni, mégpedig egy olyan megbízható helyről, mint amilyen a Milinko babaruha webshop is. 

Fotók: Elements.envato.com