Barion Pixel Aszalt paradicsomos padlizsánkrém (x) – Coloré

Aszalt paradicsomos padlizsánkrém (x)

2023. 09. 01.

Te hogy szereted: pirítóson vagy mártogatósnak?

A padlizsánkrém isteni finom, akár pirítósra kenve, akár friss zöldségek mellé mártogatósnak. Az íze remekül variálható különböző alapanyagokkal: fokhagymával, zöldfűszerekkel, vagy épp aszalt paradicsommal. Az Európai Friss Csapat program őszi receptjében a padlizsánkrém ízét az aszalt paradicsom teszi még különlegesebbé.

Hozzávalók: 

  • 1 padlizsán (kb. 25-30 dkg)
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg aszalt paradicsom
  • ízlés szerint bazsalikom, só, bors

Klikkelj a receptért, és élvezd az őszi ízeket!

http://frutti-veggi.hu/2021/09/13/aszalt-paradicsomos-padlizsankrem/

Recept: Fülöp Lili